10 artikelen met 25% ledenkorting

In de thuiszorgwinkels van Medipoint
​​Als lid van de ledenvereniging krijgt u bij Medipoint 25% korting op 10 speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen.

Op deze artikelen krijgt u extra ledenkorting

Het gaat om hulpmiddelen die u ondersteunen bij:

• acute hulp - voor als u verpleging thuis nodig heeft, omdat u revalideert of herstelt van een operatie.
  • mobiliteit - om u makkelijker en veiliger buiten en binnen in huis te verplaatsen.
  • veiligheid - voor een veilig gevoel in huis.
  • zelfredzaamheid - hulpmiddelen voor dagelijkse activiteiten die uw zelfredzaamheid verhogen en uw conditie op peil houden.
Hulpmiddel

normaal

met 25% ledenkorting

Omschrijving
Waterdicht badstof hoeslaken  € 27,99  € 20,99 Dit hoeslaken beschermt uw matras tegen transpiratievocht en andere vloeistoffen.
Rollator Travixx (alle typen, kleuren en maten, bijvoorbeeld Travixx Classic)  € 339,-  € 254,25 Comfortabele en veilige lichtgewicht rollator met extra grote voorwielen. Verkrijgbaar in de maten S, M en L.
Wandbeugel kunststof SecuCare 30 cm  € 14,99  € 11,24 Een beugel voor extra grip en veiligheid in douche of toilet.
Kousen aan-/uittrekhulp Dof N'Donner  € 49,99  € 37,49 Een hulp bij het aantrekken van alle soorten kousen (ook kniekous of armkous).
Kousen afrolpaal Doff N'Donner  € 39,99  € 29,99 Een hulp om minder kracht en gemakkelijker een kous aan- of uit te trekken. Te gebruiken in combinatie met de Doff N'Donner.
Kousen aan-/uittrekhulp Easy + Easy slide  € 34,99  € 26,24 Een hulp bij het aantrekken van therapeutische elastische kousen, steunkousen of panty's met een open teen.
Douchekruk Days  € 64,99  € 48,74 Een kruk voor in de douche die helpt vallen of uitglijden voorkomen.
Fietstrainer Fysic  € 39,99  € 29,99 Een compacte trainer om thuis vanuit uw eigen stoel op te fietsen en uw conditie te trainen.
Bloeddrukmeter iHealth Track  € 39,99  € 29,99 Digitale bloeddrukmeter die u via de app aansluit op uw telefoon of tablet.
Helping Hand (2 maten)  € 24,99  € 18,74 Handig hulpje om zonder te bukken iets van de grond op te rapen. Van paperclip tot beker. Verkrijgbaar in twee maten.

Uw voordeel als lid

• 25% korting op speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen van Medipoint

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 22,50 per jaar bent u al lid. Tip: meld u in de thuiszorgwinkel aan!
  • Een online bestelling bij Medipoint wordt vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
  • Voor een online bestelling onder € 50,- betaalt u € 5,95 bezorgkosten per pakket, als het bezorgadres in Nederland is.

Neem contact op met de thuiszorgwinkel - Menukeuze 1, daarna keuze 2 en toets de postcode in voor direct contact met de dichtstbijzijnde thuiszorgwinkel.

Chat met onze
ledenadviseur