10 artikelen met 25% ledenkorting

In de thuiszorgwinkels van Medipoint

Neem contact op met de thuiszorgwinkel

​​Als lid van de ledenvereniging krijgt u bij Medipoint 25% korting op 10 speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen.

Op deze artikelen krijgt u extra ledenkorting

Het gaat om hulpmiddelen die u ondersteunen bij:

• acute hulp - voor als u verpleging thuis nodig heeft, omdat u revalideert of herstelt van een operatie.
  • mobiliteit - om u makkelijker en veiliger buiten en binnen in huis te verplaatsen.
  • veiligheid - voor een veilig gevoel in huis.
  • zelfredzaamheid - hulpmiddelen voor dagelijkse activiteiten die uw zelfredzaamheid verhogen en uw conditie op peil houden.
Hulpmiddel

normaal

met 25% ledenkorting

Omschrijving
Waterdicht badstof hoeslaken  € 21,95  € 16,46 Dit hoeslaken beschermt uw matras tegen transpiratievocht en andere vloeistoffen.
Rollator Travixx (alle kleuren en maten)  € 299,-  € 224,25 Comfortabele en veilige lichtgewicht rollator met extra grote voorwielen. Verkrijgbaar in de maten S, M en L.
Wandbeugel kunststof 30 cm  € 12,95  € 9,71 Een beugel voor extra grip en veiligheid in douche of toilet.
Kousen aan-/uittrekhulp Dof N'Donner  € 49,95  € 37,46 Een hulp bij het aantrekken van alle soorten kousen (ook kniekous of armkous).
Kousen afrolpaal Doff N'Donner  € 39,95  € 29,96 Een hulp om minder kracht en gemakkelijker een kous aan- of uit te trekken. Te gebruiken in combinatie met de Doff N'Donner.
Kousen aan-/uittrekhulp Easy + Easy slide  € 34,95  € 26,21 Een hulp bij het aantrekken van therapeutische elastische kousen, steunkousen of panty's met een open teen.
Douchekruk Days  € 59,99  € 44,99 Een kruk voor in de douche die helpt vallen of uitglijden voorkomen.
Fietstrainer  € 39,95  € 29,96 Een compacte trainer om thuis vanuit uw eigen stoel op te fietsen en uw conditie te trainen.
Bloeddrukmeter  € 99,95  € 74,96 Een bloeddrukmeter met handige extra's.
Helping Hand (2 maten)  € 18,99  € 14,24 Een handige hulpje om zonder te bukken iets van de grond op te rapen. Van paperclip tot beker. Verkrijgbaar in twee maten.

Uw voordeel als lid

• 25% korting op speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen van Medipoint

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Tip: meld u in de thuiszorgwinkel aan!
  • Een online bestelling vanaf € 50,- wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
  • Een online bestelling onder € 50,- wordt bezorgd tegen € 3,95 per pakket binnen Nederland.