Arno's online ALS-bingo

Help Arno in de strijd tegen ALS
Doe mee met de ALS-bingo van de ledenvereniging en zamel met ons geld in voor onderzoek naar deze ziekte.
Met deze bingo maak je ook kans op prachtige prijzen!

Arno Janssen werkt bij de ledenvereniging en heeft ALS

Arno Janssen

‘Ik ben Arno Janssen, ik woon in Alkmaar en ben ruim een jaar geleden  begonnen aan een nieuwe en superleuke baan als coördinator van het  Slimste Huis in Alkmaar, onderdeel van Espria Ledenvereniging. Binnen twee maanden ging ik met een dubbele tong  praten en leek het alsof ik de hele dag  dronken was. Na een korte route in het ziekenhuis bleek echter dat ALS de veroorzaker was. Mijn leven stortte in.  Zo kun je niet leven: zonder een medicijn, zonder perspectief en met alleen maar hoop dat er iets gevonden gaat worden waarmee je iets meer tijdwinst  krijgt.

Daar is aandacht, geld en helaas ook tijd voor nodig. Daarom wil ik jullie uitnodigen om mee te doen aan een hele gave bingo waar je leuke prijzen kunt winnen maar ook op vrijwillige basis een bijdrage levert aan de ontwikkeling van tijdwinst voor mensen met ALS. Doe je het niet voor mij, doe het dan voor je buurman of je vriend of vriendin. Want als het op je pad komt wil je zo graag dat er een redmiddel beschikbaar is.

Samen met mijn collega’s in het team zie ik ernaar uit om met jullie de bingo mee te maken en het tot een succes te maken!

Tot dan en alvast bedankt!”

Datum bingo

24 januari 2022 om 20.00 uur

Schrijf je in en laat je naam en e-mailadres achter. Dan sturen wij jou een mail met uitleg en toegang tot de bingo.

Meld je nu aan

Weet je niet precies hoe het werkt? Geen probleem. Bel 088 – 383 20 00, we helpen je graag verder.

Doneer direct

Je hoeft natuurlijk niet te wachten met doneren tot de bingo. Wil je nu al doneren? Via onderstaande knop kom je bij de actiepagina van Arno en kun je direct je bijdrage leveren.

Logo Stichting ALS Nederland

Doneer direct

Zo werkt de ALS-bingo

1. Meld ja aan voor de bingo. Laat je naam en emailadres achter.
  2. Je doneert een bedrag voor onderzoek naar ALS. Dat mag een klein bedrag zijn of wat meer. Dat bepaal je zelf.
  3. Je krijgt toegang tot de bingo en kunt online meedoen via je laptop, pc, tablet of telefoon.
  4. Je speelt mee met de bingo, maakt kans op mooie prijzen en het steunt een goed doel!

Fijn dat je meedoet en de strijd tegen ALS steunt!