TimeSteps

Apps voor zelfredzaamheid van mensen met dementie en welzijn van mantelzorgers
Heb je dementie? Ben je mantelzorger, familie of vriend van iemand met dementie? TimeSteps zorgt met handige apps voor meer tijdsbesef en dagritme en een actueel overzicht voor alle betrokkenen.

Zo werkt TimeSteps

De TimeSteps App geeft mensen met dementie meer tijdsbesef en dagritme. Via de Mantelzorg Web App van TimeSteps regelen mantelzorgers en familie gemakkelijk alles rondom de persoon die zorg nodig heeft.

Maak als lid 6 maanden gratis gebruik van de Mantelzorg Web App

1. Maak eerst een account aan voor de Mantelzorg Web App. Gebruik je lidnummer.
  2. Nodig meer mantelzorgers en/of familie uit. Dat kan via de Mantelzorg Web App.
  3. Download de TimeSteps App in de App store of Play Store op de telefoon of tablet van de persoon die je ondersteunt.
  4. Koppel de TimeSteps App aan de Mantelzorg Web App.

Heb je dementie?

TimeSteps App: meer tijdsbesef en dagritme

• Op telefoon en tablet
  • Helemaal gratis
  • Plaats éénmalig de widget op het hoofdscherm van de telefoon of tablet en je raakt nooit meer verdwaald in al je apps.
  • Met een koppeling aan de Mantelzorg Web App, komt er een agenda bij die je zelf kunt gebruiken of die alléén leesbaar is.

Klok

• Tijd en moment uitgeschreven in woorden.
  • De tijd kan ook worden uitgesproken

• Kan niet zonder de Mantelzorg Web App
  • Aangepast design
  • Zonder ingewikkelde functies en prikkels
  • Of een alléén lezen agenda
  • Afspraken worden uitgesproken
  • Herinneringen worden uitgesproken

Ben je mantelzorger, familie of vriend van iemand met dementie?

De Mantelzorg Web App: altijd een actueel overzicht voor alle betrokkenen

• Voor mantelzorgers, familie en vrienden
  • Voor telefoon, tablet en pc
  • Normaal € 15,00 per maand
  • Koppel (optioneel en gratis) aan de TimeSteps App en houd de persoon voor wie je zorgt altijd up to date.

Mantelzorg agenda

• Eén centrale familie-agenda
  • Onbeperkt aantal gebruikers toevoegen
  • To-do's aanmaken en verdelen
  • Vrijwilligers in de wijk toevoegen

Koppeling met TimeSteps App

• Organiseer de agenda op afstand
  • Personaliseer elke afspraak
  • Stel uitgesproken herinnering in
  • Realtime update

Ledenvoordeel

Espria Ledenvereniging maakt het voor haar leden mogelijk zes maanden lang gratis gebruik te maken van de Mantelzorg Web App van TimeSteps.

Meld je aan via onderstaande knop. Hou je lidnummer bij de hand. Op de aanmeldpagina heb je je lidnummer nodig om gebruik te maken van het ledenvoordeel.

Start 6 maanden gratis

Let op: maximaal 1.000 leden maken gebruik van dit aanbod.

Geen lid, maar gebruik maken van het aanbod?

Voor € 21,50 per jaar ben je al lid. Iedereen die op je huisadres woont, mag gebruikmaken van hetzelfde lidmaatschap.