Je hebt je aangemeld voor de online colleges

Nederlands-Indië
Hartelijk dank voor je aanmelding voor de online colleges over Nederlands-Indië. Een reeks van 4 colleges over de VOC, de Java oorlog, de Indonesische onafhankelijkheid en nog veel meer. Leuk dat je meedoet!

Zo gaat het verder

• Binnen enkele momenten ontvang je een bevestigingsmail. Daarin lees je de details van je aanmelding.
  • Uiterlijk een dag vóór elk college ontvang je een herinneringsmailtje met de Zoom-link om het college te volgen, en de handleiding voor Zoom.

Bevestigingsmail

Wij sturen de e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Kun je de e-mail niet vinden? Kijk in je spambox of de e-mail daar misschien is terechtgekomen. Nog niet gevonden? Stuur een e-mail naar service@ledenvereniging.nl of bel 088 - 383 20 00.