Adreswijziging doorgeven

Laat je post mee verhuizen
Verhuis je naar een ander adres? Wijzig zelf je gegevens of geef de adreswijziging door aan de ledenvereniging. Wij passen het direct aan zodat je niets mist.

Je kunt een adreswijziging op verschillende manieren doorgeven:

Via 'mijn account'

Heb je een account van de ledenvereniging? Log in op Mijn account en kies de optie ‘profiel wijzigen’. Pas de gegevens aan en sla je profiel op. Wij passen de nieuwe gegevens direct aan. Nog geen account? Ga naar Mijn account, maak er één aan en regel veel zaken zelf online.

Via het contactformulier

Vul het contactformulier in.

Via e-mail

Stuur een e-mail naar service@ledenvereniging.nl met daarin:

• oude postcode en huisnummer
  • nieuwe postcode en huisnummer
  • lidnummer en
  • datum van je verhuizing.

Via de chat

Klik onder in deze pagina op de knop ‘chat met een ledenadviseur’. Typ het lidnummer en de nieuwe adresgegevens in. Een ledenadviseur reageert op jouw chat en verwerkt de adreswijziging.

Per post

Je mag een adreswijziging ook per post doorgeven. Stuur een kaart met naam, lidnummer en nieuwe gegevens naar: Ledenvereniging, t.a.v. servicecenter, postbus 30, 9410 AA Beilen.

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Bel de ledenadviseur, 088 – 383 20 00.