Bedankt voor je aanmelding voor de kaartenactie

Je doet nu mee!
Leuk dat je meedoet aan onze kaartenactie.

Zo gaat het verder

1. De ledenvereniging verzamelt alle aanmeldingen.
  2. We brengen de leden die een kaartje willen sturen of ontvangen, zo snel mogelijk met elkaar in contact.
  3. Wil jij een kaartje sturen, dan ontvang je binnenkort de gegevens van het lid.
  4. Wil je een kaartje ontvangen? Houd dan je brievenbus in de gaten... en wacht op het eerste kaartje.

Bevestigingsmail

Binnen enkele momenten ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarin lees je de details van je inzending. Wij hebben de e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Kun je de e-mail niet vinden? Kijk in je spambox of de e-mail daar misschien is terechtgekomen. Nog niet gevonden? Stuur een e-mail naar service@ledenvereniging.nl of bel 088 - 383 20 00.

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.