Boodschappenservice

Bestel boodschappen online en laat ze thuisbezorgen
Maaltijdbezorger levert boodschappen af bij man
Soms zijn er situaties waarbij u geen tijd, zin of mogelijkheid heeft om de wekelijkse boodschappen te doen. Dan is het fijn om te weten dat er hulp mogelijk is. Bestel eenvoudig vanuit uw huis uw boodschappen en laat ze gratis thuisbezorgen. U heeft de keuze uit meer dan 750 A-merk artikelen, 3x per week bezorgd

Zo eenvoudig werkt de boodschappenservice

1. Vraag als lid de boodschappenservice aan huis telefonisch aan via 088 - 383 20 00.
    Nog geen lid? Word lid en profiteer meteen van het ledenvoordeel!
  2. Binnen 1 à 2 werkdagen belt iemand van Distrivers u. Distrivers voert de boodschappenservice uit. U krijgt uitleg over de boodschappenservice, zoals de leverdagen, bezorgmomenten en de manier van betalen.
  3. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een e-mail met inloggegevens en een korte instructie om online uw bestelling te plaatsen.
  4. U kunt uw boodschappen 3 keer in de week laten bezorgen. Bestelt u vóór 12.00 uur, dan worden uw boodschappen op de eerstvolgende bezorgdag bezorgd. En de chauffeur zet zelfs de boodschappen voor u op het aanrecht, en neemt het lege boodschappenkrat mee terug.

Ruim assortiment

U kunt kiezen uit meer dan 750 artikelen. natuurlijk alle A-merken maar ook het Jumbo-huismerk. Van broodbeleg, melkproducten, vleeswaren, drank tot droge kruidenierswaren. Maar ook verse groente en fruit, diepvriesproducten en allerhande gangbare supermarktartikelen zoals schoonmaakmiddelen of een keukenrol.

Kosten

Boodschappen vanaf € 50,- worden gratis bij u thuis bezorgd. Bestelt u voor minder dan € 50,- aan boodschappen, dan betaalt u € 5,95 bezorgkosten.
Voor de boodschappen zelf betaalt u altijd de meest actuele prijs en dus nooit te veel.

Boodschappenservice is een handige service als u:

• Niet in staat bent zelf boodschappen te doen.
  • Geen tijd heeft om boodschappen te doen.
  • Of geen zin heeft.
  • Geen winkel of supermarkt bij u in de buurt heeft.

Uw voordeel als lid

• Keuze uit meer dan 750 artikelen
  • Geen minimale bestelling
  • € 5,95 bezorgkosten
  • Geen bezorgkosten bij bestelling boven € 50,-
  • Eenvoudig online bestellen wanneer het u uitkomt
  • De chauffeur zet de boodschappen voor u op het aanrecht.

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Lid worden
  • U woont in het werkgebied van de ledenvereniging.
  • De chauffeur kan helaas geen statiegeldflessen mee terugnemen.