Brein in beweging (RGM) vervolgcursus

Train uw geheugen op het ritme van muziek. Ga een stapje verder. Uw ledenvoordeel: slechts € 40,- (normaal € 80,-)
Heeft u de instapcursus Brein in beweging (RGM) gevolgd? Vindt u het leuk en bent u toe aan meer uitdaging? Wilt u moeilijker oefeningen? Ga dan een stapje verder in de vervolgcursus. Voor nog meer plezier: u traint uw geheugen, concentratie, balans en nog veel meer.

Vervolgcursus

Op deze vervolgcursus van 8 lessen gaat u verder met de Ronnie Gardiner Methode (RGM): u beweegt op het ritme van muziek en zet daarbij verschillende delen van het lichaam aan het werk. Ogen, oren, handen, voeten...  alles beweegt mee. Alleen alles nét wat uitdagender. Zo bouwt u verder aan de verbindingen in de hersenen en een betere samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. En dat heeft een positief effect op:

• Geheugen
  • Concentratievermogen
  • Lichaamsbalans
  • Coördinatie
  • Motoriek
  • Spraak-, lees- en leervermogen
  • Zelfvertrouwen
  • Stemming

Fit brein

De Ronnie Gardiner Methode is goed voor een fit brein, maar vooral bij:

• MS (Multiple Sclerose)
  • Ziekte van Parkinson
  • Dementie
  • Niet-aangeboren hersenletsel
  • TIA of beroerte (CVA)
  • Aandachtsstoornissen, bijvoorbeeld ADHD
  • Burn-out
  • Depressie
  • Ouderdomsvergeetachtigheid

De vervolgcursus Brein in beweging (RGM):

• Zorgt voor een beter geheugen, concentratie, balans en nog veel meer.
  • 8 lessen, elke week een uurtje bewegen.
  • Bestaat uit oefeningen die rustig worden opgebouwd en die iedereen kan leren.
  • Kunt u thuis ook doen: u krijgt oefeningen mee.
  • Wordt gegeven door gecertificeerde RGM-docenten.

Instapcursus niet gevolgd?

Heeft u niet de instapcursus Brein in beweging (RGM) gevolgd, maar wilt u wel graag de vervolgcursus doen? Bel de ledenvereniging voor de mogelijkheden: 088 - 383 20 00

Ook uw brein fit houden?

Op dit moment worden de nieuwe cursussen gepland. Hou deze website in de gaten voor de nieuwe locaties en tijden, en geef u op!

Uw voordeel als lid

U betaalt slechts € 40,- (normaal € 80,-).

Meer over