Comfortability (domotica)

Meer veiligheid, gemak en comfort in huis
De voordeur opendoen vanuit je stoel? Lampen die aan gaan als je uit bed stapt of een seintje krijgen als de batterijen van de rookmelder op zijn? Allemaal voorbeelden van domotica: slimme oplossingen voor meer veiligheid en en gemak in huis. Als lid krijg je korting op een abonnement van Comfortability en we regelen eventueel een monteur voor de installatie bij jou thuis!
  • Meer gemak en veiligheid in huis
  • Vergroot je woonplezier
  • Eenvoudig in gebruik
  • Installeer het zelf of door een ervaren monteur
  • Korting op het abonnement

Zo werkt Comfortability

Comfortability is een slim systeem waarmee je alles zelf regelt. Een klein kastje hangt in de meterkast en is verbonden met bijvoorbeeld, rookmelders, lampen of gordijnen. Met de eenvoudige app op je telefoon stel je apparaten in, bedien je deze en houd je jouw gebruik in de gaten. Stel bijvoorbeeld in dat lampen branden zodra het donker wordt of dat de woonkamer warm is als je thuiskomt. Jij kiest welke slimme onderdelen je in huis wilt hebben en of je dit zelf aansluit of liever door een ervaren monteur laat doen. In de webshop kun je kiezen voor de losse producten of je kiest één van de vier startpakketten.

Mogelijkheden

In elke kamer en rondom je woning kun je domotica installeren. Enkele mogelijkheden zijn:

• slimme verlichting: lampen gaan bijvoorbeeld aan zodra het donker wordt of als je uit bed stapt. Je kan de lampen ook bedienen via je telefoon of tablet
  • bewegingssensoren: krijg een melding als er in of om het huis beweging is of als er juist een langere tijd geen beweging is bij je naaste
  • rook- en hitte melders: krijg een seintje op jouw telefoon als er rook ontstaat in de woning
  • camera's: beveilig je huis en inboedel met hulp van slimme camera's op elke plek rondom huis
  • Watermelder: Ontvang een melding bij waterlekkage
  • Slimme gordijnen: sluit of open je gordijnen met één druk op de knop of laat dit automatisch gaan

Kies het domotica aanbod dat bij je past

1. Basispakket Comfortabel Thuis

Comfortability slim thuissysteem

• 1 x Slimme stekker (Fibaro)
  • 1 x Bewegingssensor (Fibaro)
  • 2 x Deur/raamcontact (Fibaro)
  • 24/7 notificaties
  • € 11,95 per maand (€ 10,75 voor leden)

2. Pluspakket Comfortabel Thuis

Comfortability slim thuissysteem, daar zit in:

• Hub
  • Slimme stekker
  • 2 deur/raamcontacten
  • Bewegingssensor
  • Rookmelder
  • Watermelder
  • 24/7 notificaties
  • € 14,50 per maand (€ 13,05 voor leden)

3. Basispakket Onbezorgd Leven

Comfortability slim thuissysteem, hier zit in:

• 2 x Slimme stekker (Fibaro)
  • 1 x Bewegingssensor (Fibaro)
  • 2 x Deur/raamcontact (Fibaro)
  • 1 x Rookmelder (Fibaro)
  • 1x Watermelder (Fibaro)
  • 1 x Hue lamp (Philips)
  • 24/7 notificaties
  • € 17,50 per maand (€ 15,75 voor leden)

4. Pluspakket Onbezorgd Leven

Comfortability slim thuissysteem, hier zit in:

• 2 slimme stekkers
  • 2 deur/raamcontacten
  • Bewegingssensor
  • Rookmelder
  • Watermelder
  • Philips HUE lamp
  • Camera
  • 24/7 notificaties
  • € 21,00 per maand (€ 18,90 voor leden)

Installatiekosten

• € 175,- (per startpakket, speciaal voor leden)
  • Dit bedrag is inclusief voorrijkosten.
  • Bij installatie in het weekend geldt een toeslag van 25%.

Voorwaarden

• De prijzen gelden op basis van een abonnement voor 36 maanden (3 jaar). De prijzen zijn vast voor de gehele looptijd.
  • Abonnement is een jaar na ingangsdatum maandelijks opzegbaar.
  • Prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Deze worden apart in rekening gebracht en zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket.
  • Je kunt de domotica zelf installeren of dit laten doen.

Wat is domotica?

Domotica is een verzamelnaam voor slimme oplossingen in huis die zorgen voor meer comfort en veiligheid. Sensoren en apparaten communiceren automatisch met elkaar waardoor jij meer gemak en woonplezier hebt! Comfortability is een leverancier van domotica toepassingen in en om huis.

Ervaar het zelf

Wil je domotica ervaren en weten of het jou kan helpen? Kom gerust eens langs in Het Slimste Huis in Alkmaar of het Beleefhuis in Assen en ervaar zelf alle voordelen. Of vraag een geWoon thuisgesprek aan. De ledenadviseur loopt samen met jou door je huis en kijkt welke kleine oplossingen jouw woonplezier en veiligheid vergroten.

Body

1. Log in. Nog geen lid? Voor € 21,50 per jaar ben je al lid!
  2. Noteer de speciale kortingscode en meld je aan

Jouw voordeel als lid

• Als lid krijg je 10% korting op een maandabonnement van Comfortability. Prijzen vanaf € 11,95 per maand.
  • Wil je dat een ervaren monteur de domotica bij jou thuis installeert? Dan regelen we dat voor je.

Voorwaarden