Dagje uit

Ledenkorting op 3 gezellige uitjes
Zin om eropuit te gaan deze zomer? Met de kinderen of kleinkinderen? Als lid van de ledenvereniging gaat u voordelig op stap. Wat dacht u van een dagje Dolfinarium? Hier geniet u van spetterende voorstellingen in het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Stapt u graag in een van de spannende attracties in Attractiepark Slagharen? Of gaat u met de kleintjes liever naar een van de Plopsa-parken? Lekker ontspannen: goed voor u!

Korting op uitjes

Als lid van de ledenvereniging krijgt u korting op deze 3 gezellige uitjes:

1. Dolfinarium Harderwijk

Dagje uit - Dolfinarium Harderwijk: meisje met dolfijnMet het gezin of familie naar een spetterende voorstelling in het grootste zeezoogdierenpark van Europa.

Entree € 15,50 voor leden (normaal € 28,50)

Body

Dagje uit - Attractiepark Slagharen: kinderen in een attractie2. Attractiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!

Entree € 12,25 voor leden (normaal € 29,90)

Dagje uit - Plopsa: kinderen in een attractie3. Plopsa Indoor Coevorden

Ontdek de betoverende attracties van Plopsa Indoor Coevorden! LET OP: de korting op de entreeprijs geldt alleen voor tickets ≥ 1m. Voor kinderen ≥ 85 cm - ≤ 99 cm geldt het gereduceerde tarief van € 10,99. Kinderen < 85 cm gratis.

Entree € 13,95 voor leden (normaal € 19,95)

Uw voordeel als lid

• Korting op 3 gezellige dagjes uit. Neem gerust introducés mee!

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid.
  • Maximaal 6 tickets per bestelling bij het Dolfinarium.
  • De korting bij een Plopsa-park geldt alleen voor personen langer dan 1 meter.

Meer over