dobbi

5% ledenkorting op stomerij- & wasservice
dobbi stomerij wasservice - Bezorger brengt was aan deur
Geen zin om de was te doen? Geen tijd? Kies voor gemak! Geef uw was- en strijkgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis. Uw was wordt thuis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Geen bezorgkosten. Uw ledenvoordeel: 5% korting

dobbi stomerij- & wasservice

• Uw was thuis opgehaald en bezorgd
  • Binnen 48 uur halen, wassen, brengen
  • Geen bezorgkosten
  • Goedkoopste in overhemden, blouses en 4-seizoenendekbedden
  • 100% tevredenheidsgarantie: beste textielreinigers

Lekker makkelijk

Laat uw was thuis ophalen en schoon brengen binnen 48 uur. Via een handige app geeft u dobbi opdracht om de was op te halen. De hele dag thuisblijven is niet nodig. U weet vooraf wanneer uw waszak wordt opgehaald en bezorgd. Een speciaal opgeleide bezorger van PostNL haalt en brengt de was in een 2-uurs tijdvak tussen 8.00 en 20.00 uur. Makkelijker kan niet! En als lid krijgt u ook nog eens € 12,50 kennismakingskorting op uw eerste bestelling en 5% korting op elke volgende bestelling!

Beste textielreinigers

Uw was wordt gedaan door de beste textielreinigers van Nederland. U krijgt 100% tevredenheidsgarantie. Stomen en strijken, wassen en opvouwen? U bepaalt. dobbi stoomt ook grotere stukken voor u, zoals gordijnen en vitrages. U hoeft niet na te denken welke kleuren en materialen wel en niet bij elkaar passen. dobbi doet met plezier de was!

Body

Zo profiteert u van dobbi met 5% ledenkorting