Winactie Doornroosje

Wijs iemand op ons aanbod en maak kans op leuke prijzen
Espria Ledenvereniging helpt je om het beste uit het leven te halen. Ken je een familielid, vriend of kennis die nog geen lid is? Wijs hem of haar dan op ons aanbod en maak zelf kans op leuke prijzen.

Omdat we waarderen dat je iemand anders attendeert op ons aanbod geven we leuke prijzen weg.

Prijzen

• Een overnachting in het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel met je huishouden inclusief 4 kaartjes voor de Efteling.
  • 2 x Fletcher hotelovernachtingen voor twee personen.
  • 10 x cadeaukaarten ter waarde van € 10,- voor koffie en gebak.
  • 10 x cadeaukaarten ter waarde van € 10,- voor vers fruit.
  • 10 x cadeaukaarten ter waarde van € 10,- voor ijs.

Zo doe je mee

• Wijs vóór 1 januari 2022 iemand die nog geen lid is op de voordelen van een lidmaatschap.
  • Zorg dat degene zich aanmeldt als lid. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid! Iedereen die op je huisadres woont, mag gebruikmaken van hetzelfde lidmaatschap.
  • Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden.

De trekking van de winnaar vindt plaats begin januari 2022. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Je kunt je maar 1 keer opgeven.

Gratis lid via slaapactie Medipoint

Een nieuw lid kan meteen profiteren van ons aanbod en aantrekkelijke kortingen. Medipoint betaalt bovendien de contributie van 2022 voor een nieuw lid als deze gebruikmaakt van de slaapactie:

• Koop een ViscoClimate Ultra actiematras of een actiekussen met 50% korting. Van € 798,-,  voor 399,-. Inclusief bezorging. De genoemde actieprijs is gebaseerd op matras van 90 x 200 cm. Op andere formaten ontvang je ook 50% korting.
  • Of koop een ander matras met 25% korting, of een bed, bedbodem of bedkussen met 20% korting.
  • Of koop een slaaprobot Somnox voor van € 499,-, voor € 349,-.  Dus € 150,- korting. Nu met gratis hoes ter waarde van € 49,99.

Ga naar een medipointwinkel in jouw buurt of van 1 tot en met 6 november 2021 naar het Slimste Huis in Alkmaar en vraag naar de slaapactie. De actieperiode loopt van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021.

Formulier

Mijn gegevens