E-bike

€ 75,- korting op accessoires bij Stella e-bike
Man en vrouw op e-bike in bos
Ontvang voor € 75,- aan korting op alle accessoires bij aankoop van een Stella e-bike. Van Stella ontvangt u tot 40% korting op de adviesprijs van een elektrische fiets. Dus wordt het een handige fietsmand, veilige spiegel of ijzersterk slot? De keuze is aan u.

Stella e-bike

• Voordelige actieprijs
  • Snelle levertijd
  • 40 E-bike Testcenters
  • Uitstekende garantie

Altijd met mooie herinnering naar huis

Fietstochtjes maken? Met de gratis Fietsnetwerk-app vindt u mooie routes en informatie over alle bezienswaardigheden onderweg. Zo gaat u altijd met een mooie herinnering naar huis!

Body

Zo profiteert u van € 75,- exclusieve ledenkorting

1. Klik hieronder op de knop Inloggen
  2. Volg de instructies

Uw voordeel als lid

• Gratis accessoires ter waarde van € 75,- bij aankoop van een Stella e-bike. Van Stella ontvangt u tot 40% korting op de adviesprijs van een e-bike.
  • Gratis proefrit bij u thuis of in één van de 40 e-Bike Testcenters
  • Geen voorrijkosten
  • Bij normaal gebruik en onderhoud: 3 jaar garantie op de accu en 2 jaar garantie op het motorpakket

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid.
  • Deze actie is geldig tot en met 30 september 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en inruil.
  • Stella verwerkt uw korting op accessoires alleen bij uw aankoop, niet achteraf.