Fitness met korting

Onbeperkt sporten bij Basic-Fit
Even je hoofd leeg maken? Lekker fit blijven? Krijg nu 20% korting als je via de ledenvereniging gaat sporten bij Basic-Fit. Word lid van de ledenvereniging en probeer Fitness met korting 1 maand gratis uit!
  • 20% korting op Basic-Fit abonnement
  • Optie: live groepslessen bijv. Les Mills, Xcore, BRN, Zumba
  • Altijd Basic-Fit club in de buurt
  • Deel je pas met je gezinsleden*)

Word lid

Bellen kan ook: 088 - 383 20 00

Makkelijk verdiend

Stel: je kiest voor het abonnement Onbeperkt fitness. Via de ledenvereniging betaal je dan € 17,30 per maand. Als je direct bij Basic-Fit een abonnement afsluit, betaal je € 19,99 per 4 weken. Het kost € 20,95 per jaar om lid te zijn van de ledenvereniging.

Abonnement via Basic-Fit per jaar € 259,87

Abonnement via ledenvereniging (20% korting) per jaar € 207,60
Verschil: € 52,27 Lidmaatschap ledenvereniging per jaar € 20,95
Jij bespaart € 31,32

Plus:

• 1 maand gratis uitproberen
  • Deel je pas met je gezinsleden*)

Meer voordeel bij ledenvereniging

• 20% korting bij Basic-Fit
  • Collectieve korting bij 4 zorgverzekeraars
  • 24/7 ledenadviseurs (gratis)
  • En nog veel meer...

Slechts € 20,95 per jaar

Zo werkt Fitness met korting

Dat sporten en bewegen gezond voor je is, wist je natuurlijk al. Nu zijn de kosten geen excuus meer. Als lid van de ledenvereniging sport je namelijk supervoordelig bij Basic-Fit:

• Onbeperkt fitnessen, optie: live groepslessen
  • In de Basic-Fit club die je wil
  • Op het moment dat het jou uitkomt

*) Dit fantastische ledenvoordeel geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je gezinsleden. Je kunt namelijk je Basic-Fit pas delen met elkaar, als je maar na elkaar gaat sporten met minimaal een uur ertussen.

Body

Via de ledenvereniging ben je altijd voordelig uit. Als lid profiteer je van nog veel meer ledenvoordeel.

Body

Zo regel je Fitness met korting

1. Word lid van de ledenvereniging: vul online je gegevens in of bel 088 - 383 20 00.
  2. Vraag je Basic-Fit pas aan. De aanvraagknop zie je als je lid bent geworden.
  3. Aanvraag gedaan? Je kunt je pas direct ophalen bij een Basic-Fit club en gaan sporten.

Word lid

Bellen kan ook: 088 - 383 20 00