Je bent niet alleen

Webinar over eenzaamheid en wat je eraan kunt doen
Ben je kort geleden verhuisd, met pensioen gegaan of had je een andere verandering in je leven? Dan kun je je vaker alleen voelen dan je zou willen. Dat is niets om je voor te schamen. Sterker nog, je kunt er wat aan doen. In de 2 webinars Je bent niet alleen geeft eenzaamheidsdeskundige Emmy Nuberg tips over hoe je je minder eenzaam kunt voelen.
  • Eenzaamheidsdeskundige Emmy Nuberg, ledenadviseurTips en uitleg van eenzaamheidsdeskundige Emmy Nuberg, ledenadviseur
  • Gewoon thuis te volgen op pc, laptop, tablet of smartphone
  • Gratis voor leden en niet-leden

Datum en tijd

Webinar 1: 24 september 14.00 uur
Webinar 2: 5 november 19.00 uur


Hierover gaat het webinar

Wat is eenzaamheid en wat kun je eraan doen? Daarover gaan de webinars Je bent niet alleen met eenzaamheidsdeskundige Emmy Nuberg, ledenadviseur van de ledenvereniging. In het eerste webinar (24 september 14.00 uur) laat zij zien wat eenzaamheid eigenlijk is. Hoe word je eenzaam? En wat doet eenzaamheid met je? In het tweede webinar (5 november 19.00 uur) vertelt Emmy wat je eraan kunt doen: hoe je contact met andere mensen maakt, bijvoorbeeld op internet.

Stel gerust je vraag

Heb je een vraag voor Emmy? Stel hem gerust! Je krijgt meteen antwoord.

Wat is een webinar?

Een webinar is een korte workshop of cursus op internet (30 - 45 minuten). Een deskundige vertelt over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld slank worden of eenzaamheid. Als deelnemer kun je actief meedoen door vragen van de deskundige te beantwoorden, en door zelf vragen stellen. Maar je komt zelf nooit in beeld. Ook kun je een schuilnaam gebruiken.
Aan een webinar neem je deel achter je eigen computer, tablet of smartphone. Het maakt niet uit waar je bent. Als je maar op het tijdstip van het webinar bent ingecheckt (supereenvoudig!)


Zo doe je mee aan het webinar

Weet je niet precies hoe het werkt? Geen probleem. Bel 088 – 383 20 00, we helpen je graag verder.


Ledenvoordeel

  • Gratis voor leden en niet-leden