Stamtafel

Gezellige, veilige en vertrouwde ontmoetingsplek online
Een praatje maken met de buurvrouw, foto’s delen met je kinderen of kleinkinderen. Beeldbellen met je broer aan de andere kant van de wereld of informatie ontvangen van de ledenvereniging. Met Stamtafel kan het allemaal op één ontmoetingsplek. Gezellig, veilig en vertrouwd! Je bepaalt zelf wie je uitnodigt aan tafel. Mensen die niet uitgenodigd zijn, lezen jouw berichten niet. De informatie is en blijft van jou. Doe je mee?
  • Eenvoudig en gemakkelijk
  • Gezellig en vertrouwd
  • Veilig en betrouwbaar

Doe je ook mee?

Account aanmaken


Zo werkt Stamtafel

TOK - oudere vrouw met tabletStamtafel is een nieuwe ontmoetingsplek waar je eenvoudig online contact hebt met jouw familieleden, mantelzorgers, buurvrouw of vriendin die ver weg woont. Ieder in zijn eigen huis, maar met de gezelligheid  en vertrouwdheid die erbij hoort. In een veilige, online omgeving nodig jij mensen uit met wie je wilt praten of foto’s en video’s wilt delen. Gewoon thuis, wanneer het jou uitkomt.

Veilig en betrouwbaar

Ook vind je aan de Stamtafel betrouwbare informatie over gezond leven, prettig thuiswonen, mantelzorg en meer. Stel er vragen aan de ledenadviseur, praat met deskundigen, ga beeldbellen en deel informatie met anderen. Waarbij alle informatie van jou is en blijft. Mensen die niet zijn uitgenodigd, lezen jouw berichten niet. Je privacy is bij de Stamtafel een doel op zich!

Dit heb je nodig

  • Internetverbinding
  • E-mailadres
  • Computer, laptop, tablet of mobieltje

Gezellig

TOK - meisje met mobieltjeHet is fijn om geregeld contact te hebben met anderen. Maar je hoeft niet altijd bij elkaar op de koffie te gaan voor contact. Gezelligheid kan ook online, ieder in eigen huis met een kop koffie. Stamtafel maakt het makkelijk om even een praatje te maken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Ook voor mantelzorgers

Handig is bijvoorbeeld een groepstafel voor iedereen die bij de zorg voor je naaste betrokken is. Je houdt elkaar makkelijk op de hoogte en kunt de agenda delen. Zo is meteen duidelijk wie bijvoorbeeld volgende week meegaat naar de huisarts of de boodschappen haalt.

Veilig

Jij bepaalt wat je aan jouw stamtafels deelt en wie mag aanschuiven. Geen last van ongenode gasten dus. Dat maakt Stamtafel zo eenvoudig mogelijk en zonder kleine lettertjes.

Privacy

TOK - oudere man met mobieltje en kopje koffieIn tegenstelling tot andere berichten-apps en platforms, is je privacy bij Stamtafel een doel op zich. Jouw tafel en alles wat er gedeeld wordt, is en blijft jouw eigendom. Geen enkele informatie wordt door Stamtafel gebruikt of gedeeld met anderen. En als je wilt stoppen met Stamtafel, wordt je account helemaal verwijderd. Er blijft niets achter.

Vertrouwd: geen advertenties

In een vertrouwde omgeving wil niemand iets van je. Advertenties, commerciële boodschappen of cookies die je gedrag meten, hebben dan ook geen plek op Stamtafel. De enige data die Stamtafel verzamelt, zijn nodig om Stamtafel te laten werken.

Bekijk de video:


Doe je ook mee?

Account aanmaken


Ledenvoordeel

  • Gratis voor leden

Voorwaarden