Stuur een kaartje, ontvang een kaartje

Gezellig contact met andere leden
Een kaartje: kleine moeite, groot plezier. Vind jij het ook leuk om een kaartje te sturen of een kaartje in de bus te krijgen? Dan is dit je kans. De ledenvereniging brengt jou graag in contact met andere leden, zodat jullie elkaar een kaartje kunnen sturen. Doe ook mee met onze actie en geef aan of je een kaartje wilt ontvangen, wilt versturen of beide. Je maakt er niet alleen jezelf blij mee, maar ook een ander!

Voordelen 

 • Af en toe een gezellig kaartje in de bus
 • Iemand anders blij maken met een kaartje
 • Contact met andere leden

Gezellige groet of mooi verhaal 

Veel gaat tegenwoordig online, maar post ontvangen blijft leuk! Zeker als het om een kaartje gaat met een gezellige groet, een mooi verhaal of lieve wens. De ledenvereniging brengt leden graag met elkaar in contact die het leuk vinden om een kaartje te sturen, kaartje te ontvangen of een kaartje willen sturen én ontvangen. Wil je meedoen en jezelf of een andere een leuke dag bezorgen? Meld je hieronder aan voor onze kaartenactie. 

De ledenvereniging verzamelt alle inzendingen en zoekt leden bij elkaar. Jouw gegevens worden alleen gedeeld met leden die een kaartje willen sturen. Zij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en gebruiken deze alleen voor het versturen van een kaartje.

Voorwaarden

 • Je bent lid van Espria Ledenvereniging.
 • Je betaalt zelf de kaartjes en postzegels.
 • Je gaat vertrouwelijk om met de gegevens van anderen.
 • Je kunt jouw toestemming voor het delen van je adresgegevens altijd weer stopzetten. Laat dit dan aan de ledenvereniging weten, 088 - 383 20 00 of via service@ledenvereniging.nl.

Body

Zo doe je mee aan de kaarten actie

 1. Klik hieronder op de knop Inloggen
 2. Log in met je lidnummer of het e-mailadres dat bij ons bekend is
 3. Scroll naar beneden en klik op de knop Aanmelden
 4. Controleer je gegevens. Klopt alles? Klik op de knop Versturen