Digihulp

Bram en Danny van Stichting Jow! zitten voor je klaar
Heb je een apparaat waarmee je kunt internetten? En heb je moeite om daarmee te videobellen, chatten, internetshoppen, internetbankieren, een online cursus te volgen…? Of om iets anders te regelen op internet? Schakel Digihulp van Stichting Jow! in. Dan krijg je deskundige uitleg van Bram en Danny. Dan weet je hoe je internet gebruikt op jouw apparaat. 1 uur Digihulp gratis voor leden.
  • Snel deskundige hulp van Bram en Danny of scholieren en studenten
  • Word digivaardig: gebruik internetapparaat voor wat jij wil
  • 1 uur Digihulp gratis voor leden

Zo werkt Digihulp

Met Digihulp weet je hoe je internet gebruikt voor wat jij nodig hebt. Bram en Danny leggen het je uit aan de telefoon. Of ze kijken op afstand mee. Heb je liever hulp aan huis? Dan komt een andere student van Digihulp thuis helpen.

Via de ledenvereniging krijg je 1 uur Digihulp gratis. Heb je meer tijd nodig! Dan betaal je slechts € 6,50 per uur.

Zo vraag je Digihulp aan

Bel 088 - 383 20 00

Ledenvoordeel

Gratis voor leden: 1 uur Digihulp. Daarna € 6,50 per uur

Voorwaarde

Je bent lid van de ledenvereniging. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid!!