Het nieuwe werken

Online zelfhulp: krijg meer werkplezier
Het nieuwe werken kun je leren. Het vraagt om veerkracht, zelfstandigheid en grenzen bewaken. Met de zelfhulpmodule Het nieuwe werken train je deze vaardigheden. Je leert je werkdruk te verlichten en je werkplezier te vergroten. Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Het nieuwe werken

Illustratie van man in trainingspak en met smartphone en penOnderwerpen

 • Ik en het nieuwe werken
  Het nieuwe werken stelt andere eisen aan jou. Of je dit lastig vindt, hangt voor een deel af van jouw karakter. Welke voordelen zie jij?
 • Spanningen afbouwen
  Door het nieuwe werken kun je geneigd zijn extra je best te doen, waardoor inspanning leidt tot overbelasting. Het is extra belangrijk dat je vriendelijk en redelijk met jezelf omgaat.
 • Energiebronnen opbouwen
  Energie opdoen kan zowel binnen als buiten je werk. Een leefstijl met voldoende ontspanning, beweging en gezonde voeding geeft extra kracht.
 • Hulp vragen en doorzetten
  Vraag hulp wanneer dat nodig is. De zelfstandigheid die het nieuwe werken van je vraagt, betekent niet dat je het altijd alleen moet doen.

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Het nieuwe werkenbegint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Het nieuwe werken doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

 • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
 • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

 • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Het nieuwe werken gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur