Themabingo Brandveiligheid 10 mei 20.00 uur

Spetterende bingoshow!
Wil je weten hoe je je huis brandveilig maakt? En hou je ook wel van een verzetje? Dan is de themabingo Brandveiligheid helemaal voor jou! Je kunt mooie prijzen winnen zoals een rookmelder (vanaf 2022 verplicht!). En je leert meteen van alles over brandveiligheid. Want de brandweer is erbij! Bingo mee! Gewoon op je eigen smartphone of laptop. Spelleider: Hans Gommer.
  • Prachtige prijzen
  • Leuk en spannend
  • Veilig via Stamtafel

10 mei 20.00 uur

Uitleg en spelregels

De bingo is een leuk en spannend spel. Het gaat zo:

• Je krijgt een speelkaart.
  • We spelen om volle rijen, horizontaal of verticaal. De spelleider legt het uit.
  • Heb je bingo? Druk op de knop Bingo op je speelkaart.
  • Ben je de eerste en keurt de jury je bingo goed? Dan win je een prachtige prijs!
  • Over het oordeel van de jury kun je niet discussiëren.

Veel plezier op de bingo!

Zo speel je meeBingo

Meedoen aan de bingo is heel eenvoudig:

1. Meld je hieronder aan
  2. Laat je e-mailadres achter
  3. Ontvang van tevoren een e-mail met de link voor deelname

Ja, ik speel mee en meld me aan

SpiegelhuisjeWaar zit het grootste brandgevaar? Test je kennis op 11 mei!

Kun jij raden wat het grootste risico is op brand in huis? Je komt erachter tijdens het webinar geWoon veilig op woensdag 11 mei, om 14:00 uur. In het webinar vertelt veiligheidsexpert Annet Hulshof van Veiligheidsregio Drenthe hoe jij je huis brandveilig kunt maken, én ze onthult het allergrootste risico op brand… Wil je jezelf en je huisgenoten beter beschermen? Meld je snel aan!

> Meer informatie en aanmelden

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.