Klik & Win

Kies je prijs, vul je gegevens in, versturen, klaar!
Je hoeft niet in te loggen om aan Klik & win mee te doen! Het enige wat je hoeft te doen, is vóór 1 september 2021 op de prijs te klikken waarop je kans wilt maken. Klik en win: vul je naam en e-mailadres in, versturen, klaar!

Prijs 1 - Gardena Classic snoeischaar

Prijs 1 - Gardena snoeischaarWin de stevige Gardena Classic snoeischaar, ter waarde van € 22,-

De GARDENA Classic snoeischaar heeft een zachte antislip-laag op de ergonomische handgreep, voor een dubbele comfortabele werking. Door de aangepaste geometrie is de schaar geschikt voor zowel grote als kleine handen. En om het nog iets beter te maken zit er 25 jaar garantie op deze snoeischaar!

Ja, ik wil kans maken op de Gardena Classic snoeischaar

Prijs 2 - Groentebijbel

Klik & Win - GroentebijbelWin de Groentebijbel, ter waarde van € 25,-

De Groentebijbel is een standaardwerk waarin Mari Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat zij in dit kookboek zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante wetenswaardigheden te vertellen.

Ja, ik wil kans maken op het kookboek Groentebijbel

Voorwaarde

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.