Koffiedrinken met de ledenvereniging

Elke week gezellig samen online kletsen en koffiedrinken
Drink je graag een kop koffie en vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe dan mee met het wekelijkse koffiemomentje van de ledenvereniging. Elke week komen we online samen, drinken een kop koffie en praten met elkaar. Het mag gaan over gezellige, dagelijkse dingen of over iets wat jou bezighoudt. Je bent van harte welkom!

Voordelen

• Wekelijks koffiedrinken en een gezellig praatje
  • Contact met andere leden
  • Aandacht voor elkaar

Samen kletsen en koffiedrinken

Als je in aanraking komt of bent geweest met corona word je wereld kleiner. Je kunt niet op bezoek gaan en mist daardoor de gezellige dingen in het leven. Zoals koffiedrinken met anderen. De ledenvereniging start daarom een koffiemomentje. Samen met anderen leden gezellig kletsen en koffie drinken. Het kan over van alles en nog wat gaan. Dat bepalen jullie samen. De ledenadviseur is er ook elke week bij.

Ben je niet in aanraking geweest met corona. Of wil je alleen luisteren en koffiedrinken. Ook dan ben je van harte welkom.

Dag en tijd

• Elke dinsdagochtend om 10.00 uur

Zo doe je mee

• Bel 088 – 383 20 00
  • Of meld je hieronder online aan
  • Na jouw aanmelding ontvang je van ons op maandag een mail met de link. Op dinsdagochtend vlak voor 10.00 uur klik je op deze link en kun je meedoen.
  • Let op: je hebt wel een smartphone, tablet of pc nodig met internetverbinding/Wi-Fi.

Ledenvoordeel

• Gratis
Body

Zo meld je je aan voor het Koffiemomentje

Bel 088 - 383 20 00

Of vraag online aan in 4 eenvoudige stappen:

1. Klik hieronder op de knop Inloggen
  2. Log in met je lidnummer of het e-mailadres dat bij ons bekend is
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Aanmelden.
  4. Controleer je gegevens. Klopt alles? Klik op de knop Versturen