Puzzel

Win een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en win een Rituals geurkaars t.w.v. € 19,95: laat je omhullen door de geur van deze luxe geurkaars en geniet zo van een moment van innerlijke rust. The Ritual of Jing Scented Candle is verrijkt met de fleurige en verwarmende geur van heilige lotus en jujube, geeft een kalmerend en verzachtend aroma af. Een natuurlijke en stijlvolle aanwinst voor je huis. De kaars gaat tot wel 50 branduren mee.

Los de woordzoeker op

Zo maak je kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met je vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. Vul hieronder de oplossing en je gegevens in. Stuur uiterlijk 31 december 2020 in.
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we een Rituals geurkaars t.w.v. € 19,95.

Oplossing insturen

Formulier
Mijn gegevens
Ik ben lid van de ledenvereniging: