Ondanks MS op vakantie

Seline: ‘Zo fijn dat ik mee kan met mijn gezin’
Seline (41) heeft MS en zit in een rolstoel. Toch wil zij ook af en toe met haar gezin op vakantie. Via Comfortzorg krijgt ze op haar vakantieadres alle zorg die ze nodig heeft.

Zorg op vakantie

Samen genieten tijdens een vakantie, voor Seline was dat vanzelfsprekend. Tot ze MS kreeg. Nu zit ze in een elektrische rolstoel en heeft ze veel zorg nodig. Maar nooit meer met vakantie gaan, dat was voor Seline geen optie. ‘Ik ben te jong om alleen maar thuis te zitten.’ Ze zocht net zo lang tot ze een oplossing vond. Met Zorg op vakantie van Comfortzorg weet ze zeker dat de zorg ook op haar vakantieadres tot in de puntjes is geregeld. ‘Daardoor kan ik weer heerlijk met mijn man en dochtertje op pad.’

Vakantiepark met aangepaste huisjes

Als vaste klant van Zorg op vakantie bezocht Seline al een paar keer een vakantiepark bij Eerbeek. Het park heeft een aantal aangepaste huisjes. Daarin staan hoog-laagbedden met bedpapegaai (handgreep), en de badkamer en wc zijn op de begane grond. ‘Er is ook een restaurantje op het park. Zo fijn dat ik dan lekker mee kan.’ Komende zomer staat een weekje Drenthe in de agenda. 

Zelf bestemming uitzoeken

Seline vindt Zorg op vakantie een uitkomst. Ze kan als ze dat wil namelijk zelf een geschikt vakantieadres uitzoeken. Comfortzorg regelt daarna de zorg die ze daar nodig heeft. In Eerbeek kwam 3 keer per dag een zorgverlener. ‘Mijn man heeft dan ook echt lekker vakantie.’

Keuze uit verschillende parken

Comfortzorg werkt samen met vakantieparken met aangepaste woningen, waaronder Landal, Droomparken en Roompot. Volgens Seline moet je wel duidelijk zijn over wat je nodig hebt. ‘Ik heb een goed bed nodig en ruimte, vanwege mijn grote rolstoel. Niet elke aangepaste woning is geschikt.’ Ze is dolblij met de hulp en advies van Comfortzorg. ‘Heerlijk dat we weer als gezin weg kunnen. Vakantie is zo belangrijk, ieder mens heeft het nodig om te ontspannen.’


Over Comfortzorg

Heeft u ook zorg en/of hulpmiddelen nodig op vakantie? Comfortzorg regelt verpleging, verzorging en begeleiding op uw vakantieadres, of dit nu een hotel, een park of camping is. Ook als u bij familie logeert, levert Comfortzorg zorg en hulpmiddelen op uw logeeradres. Zelfs gaan zwemmen of begeleiding bij een uitstapje of museumbezoek is mogelijk.

Ledenvoordeel

Bent u lid? Dan profiteert u van ledenvoordeel:

  • Hebben uw partner en u allebei zorg en/of hulpmiddelen nodig? Dan betaalt u de prijs voor 1 persoon.
  • Gaat u met een groep op reis en heeft u allemaal zorg en/of hulpmiddelen nodig? Comfortzorg doet u een aanbod op maat.
  • In sommige gevallen kan de zorg op uw vakantie niet worden geregeld. Daarover krijgt u van tevoren bericht van Comfortzorg.

Als u een vakantie aanvraagt, doe dat dan ruim op tijd. Zorg tijdens vakantie is niet een, twee, drie geregeld. Wacht dus niet te lang met aanmelden. 


Meer weten?

Comfortzorg geeft meer informatie over Zorg op vakantie. Of bel de ledenvereniging op 088 - 383 20 00