Brein in beweging (RGM) vervolgcursus

Train je geheugen op het ritme van muziek. Ga een stapje verder
Heb je de instapcursus Brein in beweging (RGM) gevolgd? Vind je het leuk en ben je toe aan meer uitdaging? Wil jemoeilijker oefeningen? Ga dan een stapje verder in de vervolgcursus. Voor nog meer plezier: je traint je geheugen, concentratie, balans en nog veel meer. Jouw ledenprijs: slechts € 50,- (normaal € 100,-).
  • Zorgt voor een beter geheugen, concentratie, balans en nog veel meer.
  • 10 lessen, elke week een uurtje bewegen.
  • Bestaat uit oefeningen die rustig worden opgebouwd en die iedereen kan leren.
  • Kun je thuis ook doen: je krijgt oefeningen mee.
  • Wordt gegeven door gecertificeerde RGM-docenten.

Vervolgcursus

Op deze vervolgcursus van 10 lessen ga je verder met de Ronnie Gardiner Methode (RGM): je beweegt op het ritme van muziek en zet daarbij verschillende delen van het lichaam aan het werk. Ogen, oren, handen, voeten...  alles beweegt mee. Alleen alles nét wat uitdagender. Zo bouw je verder aan de verbindingen in de hersenen en een betere samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. En dat heeft een positief effect op:

• Geheugen
  • Concentratievermogen
  • Lichaamsbalans
  • Coördinatie
  • Motoriek
  • Spraak-, lees- en leervermogen
  • Zelfvertrouwen
  • Stemming

Fit brein

De Ronnie Gardiner Methode is goed voor een fit brein, maar vooral bij:

• MS (Multiple Sclerose)
  • Ziekte van Parkinson
  • Dementie
  • Niet-aangeboren hersenletsel
  • TIA of beroerte (CVA)
  • Aandachtsstoornissen, bijvoorbeeld ADHD
  • Burn-out
  • Depressie
  • Ouderdomsvergeetachtigheid

Instapcursus niet gevolgd?

Heb je niet de instapcursus Brein in beweging (RGM) gevolgd, maar wil je wel graag de vervolgcursus doen? Bel de ledenvereniging voor de mogelijkheden: 088 - 383 20 00.

Ook je brein fit houden?

Op dit moment worden de nieuwe cursussen gepland. Houd deze website in de gaten voor de nieuwe locaties en tijden, en geef je op!

Ledenvoordeel

Je betaalt slechts € 50,- (normaal € 100,-)

Voorwaarden

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.