Feedback en conflicthantering

Online zelfhulp: ga effectief met feedback en conflicten om
Iedereen heeft regelmatig met feedback en conflicten te maken. In de online zelfhulpmodule Feedback en conflicthantering van Stichting mirro leer jij hoe je daar op effectieve manieren mee kunt omgaan. Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Feedback en conflicthantering

Online zelfhulp - feedback en conflicthanteringOnderwerpen

 • Feedback geven
  Feedback geven kan best spannend zijn. Daarom besluiten we (te) vaak om het maar niet te doen, zonde eigenlijk! In deze module leer je hoe jij feedback kunt geven waar de ander écht wat aan heeft.
 • Feedback ontvangen
  Het ontvangen van feedback kan best confronterend zijn. Misschien krijg je het gevoel dat je niet goed genoeg bent of voel je je aangevallen. In deze module leer je hoe jij open kunt staan voor feedback en het op een positieve manier kunt ontvangen.
 • Non-verbale communicatie
  Communicatie gebeurt niet alleen via woorden. Eigenlijk gebeurt het grootste deel van communicatie non-verbaal, dus via je lichaamshouding, gezichtsuitdrukking en bewegingen. In deze module word jij je bewust van jouw non-verbale signalen en die van een ander.
 • Conflicthantering
  Conflicthantering is de manier waarop je met een conflict omgaat. Je kunt op verschillende manieren op een conflict reageren. In deze module krijg je inzicht in conflicten en in jouw persoonlijke conflictstijl. Ook krijg je praktische tips voor het omgaan met en voorkomen van conflicten.

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Feedback en conflicthantering begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Feedback en conflicthantering doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

 • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
 • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

 • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Feedback en conflicthantering gratis.

Voorwaarde