Grip op coronastress

Online zelfhulp: blijf positief in coronacrisis
De coronacrisis heeft een grote impact op ons leven. Thuisblijven, thuiswerken, afstand houden. Heel begrijpelijk dat je negatieve gevoelens ervaart. Je kunt je bijvoorbeeld angstig, overdonderd of gestrest voelen. In de online zelfhulpmodule Grip op coronastress van Stichting mirro leer je hoe je hiermee om kunt gaan. Anoniem. Gratis voor leden!

Zo werkt de online zelfhulpmodule Grip op coronastress

Grip op coronastress - man met coronamolecuulOnderwerpen

 • Hoe gaat het met je?
  We besteden aandacht aan hoe het op dit moment met jou gaat, waar je behoefte aan hebt en hoe jij om kunt gaan met negatieve gevoelens.
 • Positiviteit
  Wat kan je op dit moment wél doen? En wie of wat waardeer jij? Waardering voelen, kan je beschermen tegen gevoelens van angst en somberheid.
 • Thuis werken en studeren
  Opeens thuis werken of studeren is even schakelen. Je krijgt tips om dit op een zo effectief mogelijke manier te doen.
 • We doen dit samen
  In contact met elkaar blijven kan lastig zijn in deze crisistijd. Op creatieve manieren zorg jij ervoor dat je in contact blijft.

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Coronastress begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Coronastress doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

 • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
 • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

 • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Coronastress gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur