Online colleges

Leuk en leerzaam
Altijd al meer willen weten over de werking van je brein, klassieke muziek of een ander interessant onderwerp? Dan zijn de online colleges echt iets voor jou: reeksen van 4 colleges, live gegeven door enthousiaste student-docenten van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Leuk en leerzaam! En perfect om je brein fris te houden! Gewoon thuis te volgen via Zoom op je eigen tablet, smartphone, laptop of pc. Gratis voor leden (normaal € 20,-)
  • Live colleges door student-docent
  • Leuke en interessante onderwerpen
  • Interactief: stel je vragen aan student-docent
  • Houdt je brein fris
  • Gewoon thuis te volgen op tablet, smartphone, laptop of pc

Deze colleges kun je online volgen

Student-docenten van de Stichting OGJG vertellen met passie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Er is altijd wel een collegereeks die jou interesseert. Luister naar de meeslepende verhalen maar stel ook gerust je vragen aan de student-docent. Want dat kan allemaal. Gewoon thuis vanachter je eigen tablet, smartphone, laptop of pc.

Online colleges Nederlands-Indië

Datum: 1 februari, 8 februari, 15 februari en 22 februari
Tijd: 19.00-20.00 uur

Klik op de knop hieronder voor meer informatie en om aan te melden.

Online colleges Nederlands-Indië

Samenvattingen Engelse taal & cultuur downloaden

Samenvattingen Geheim van je brein downloaden

Ledenvoordeel