Avond4daagse

Ja, ook dit jaar!
De Avond4daagse: fijn naar buiten op een warme zomeravond. Of toch naar buiten, ondanks die bui! Je kunt jouw avondvierdaagse lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020, maar dan wel binnen 2 weken. Als lid betaal je geen € 5,- maar € 4, -. Loop je mee?

Zo loop jij toch de Avond4daagse

Dit jaar is er geen gewone Avond4daagse. Maar met de eRoutes-app loop jij toch jouw avondvierdaagse. En kun je gewoon je medaille verdienen. Loop zelf 4 dagen met de eRoutes-app, en krijg je medaille thuis! eRoutes is voordelig voor leden.

• 20% korting op het inschrijfgeld van de Avond4daagse
  • Medaille thuisgestuurd
  • € 15,- per jaar voor premium abonnement eRoutes (normaal € 29,99) voor leden

Meld je aan voor de Avond4daagse

Download de app eRoutes

Button Google Play Apple App Store

Ledenvoordeel

• 20% korting op inschrijfgeld Avond4daagse: je betaalt € 4,- (normaal € 5,-)
  • Medaille thuisgestuurd
  • Premium abonnement eRoutes € 15,- per jaar (normaal € 29,99)

Voorwaarde

Actie: gratis lidmaatschap tot 31 juli

Als gratis lid krijg je speciaal ledenvoordeel. Schuif aan bij de Stamtafel, bel de coronalijn en gebruik gratis andere diensten van de ledenvereniging. En profiteer van aantrekkelijke korting op onder andere huishoudelijke hulp, Squla en eRoutes. Extra handig nu je door de coronacrisis wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Bekijk hier je speciaal ledenvoordeel als gratis lid.