eRoutes (vh Imagine Run)

Actieve en gezonde leefstijl
Meer bewegen nog nooit zo makkelijk geweest! De gratis app eRoutes (tot voor kort Imagine Run) helpt je om je wandel- en hardloopschoenen vaker te pakken. Download de app op je telefoon en kom in beweging!

eRoutes - logo

• Altijd 1 tot 3 looproutes vanaf jouw locatie
  • Trainingsschema's door Gerard Nijboer
  • Gratis beschikbaar voor iOS en Android

Zo werkt eRoutes

eRoutes - Gerard NijboereRoutes biedt de keuze uit 3 verschillende routes van jouw gewenste afstand. Waar je begint, eindig je ook. Waar ook ter wereld. Ideaal als je in een onbekende omgeving wilt lopen. Je wordt begeleid via stemnavigatie. Ook bevat de app wandel- en hardloopschema’s om verstandig te beginnen of om te trainen voor korte en lange afstanden. Ook krijg je tips voor opwarmen, lopen en cooling-down, opgesteld door bewegingsdeskundige en oud-marathonloper Gerard Nijboer.

Bewegen in coronatijden

Hoe blijf je in beweging in coronatijden? Gerard Nijboer laat het zien in dit filmpje:

Download de app

Button Google Play Apple App Store

eRoutes - smartphoneLedenkorting op premium

Upgrade naar een premium abonnement en krijg toegang tot uitgebreide functies, zoals

• Onbeperkt routes bewaren
  • Volledige routebeschrijving printen
  • Routes downloaden voor GPS-toestellen zoals sporthorloge en smartwatch

Als lid van de ledenvereniging betaal je slechts € 15,- per jaar (normaal € 29,99)

Loop de Avond4daagse met eRoutes

Avond4daagse - familie wandelt in het bosDe Avond4daagse: fijn naar buiten op een warme zomeravond. Of toch naar buiten, ondanks die bui! Je kunt de 4 dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020, maar dan wel binnen 2 weken. Loop je mee?

Zo loop je mee

Ledenvoordeel

• Premium abonnement € 15,- per jaar (normaal € 29,99)

Voorwaarde