Sporten met korting

Onbeperkt sporten bij Basic-Fit met 16% korting
Even je hoofd leeg maken? Die laatste pondjes kwijtraken? Krijg nu 16% korting als je via de ledenvereniging gaat sporten bij Basic-Fit.
  • 16% korting op Basic-Fit abonnement
  • Altijd Basic-Fit club in de buurt

Zo werkt Fitness met korting

Dat sporten en bewegen gezond voor je is, wist je natuurlijk al. Nu zijn de kosten geen excuus meer. Als lid van de ledenvereniging sport je namelijk supervoordelig bij Basic-Fit:

• Live groepslessen
  • Alleen toegang tot je home club (je kan dit 1 keer per maand wijzigen)
  • Initiële looptijd 12 maanden

Prijzen

• Abonnement BasicFit: Fitness Basic Collectief Lidmaatschap €18,- per maand (normaal 21,66)

Je bespaart €3.66 p/m en betaalt geen inschrijfkosten.

Heb je al een Basic-Fit pas?

Heb je al een abonnement bij Basic-Fit en wil je profiteren van het voordelige abonnement via de ledenvereniging? Via de volgende stappen zet je dit om naar een Basic-Fit abonnement via het High Five Fitness Network.

STAP 1

• Schrijf je in
  • Selecteer het gewenste Basic-Fit abonnement
  • Selecteer de startdatum op de 1ste van de volgende maand (welke maand dat is, dat bepaal jij)

STAP 2

• Stuur een mail naar fitnessnetwork@highfive.fit en geef aan dat jij een lopend Basic-Fit lidmaatschap wilt overzetten. Stuur onderstaande gegevens mee:
    Voor en achternaam:
    Geboortedatum:
    Oude en nieuwe abonnement:
    E-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd staat:
    Pasnummer vanuit Basic-Fit van jouw particuliere abonnement:

STAP 3
High Five Fitness Network regelt de overzetting met Basic-Fit. Per de eerste van de volgende maand (die jij hebt aangegeven).
Jij krijgt vervolgens vanuit Basic-Fit een instructie email en volg deze stappen.

LET OP! Controleer hiervoor de ongewenste mailbox wanneer je deze email ’s ochtends nog niet in de mailbox hebt staan.

Jouw voordeel als lid

• 16% korting op je fitness-abonnement

Body

Zo sport je met korting bij Basic-Fit

1. Klik hieronder op de knop Inloggen. Ben je nog geen lid? Word lid.
  2. Als je ingelogd bent, scroll dan naar beneden.
  3. Daar zie je de knop Basic-Fit pas aanvragen. Klik hierop.
  4. Vul de gegevens in die we je geven als je bij ons ingelogd bent.

Chat met onze
ledenadviseur