Volg Lisette Nijkamp (40)

Elke maand blogt zij over haar Imagine Run
Lisette Nijkamp doet mee aan de Imagine Run van de ledenvereniging, net als 5 andere deelnemers. Heel eenvoudig met de gratis app Imagine Run. Van de ledenvereniging kreeg zij 2 sporttenues (t.w.v. € 150,-) zodat ze optimaal aan haar conditie kan werken. Elke maand blogt zij over haar vorderingen op deze pagina. Volg haar op de voet!

Zo werkt Lisette aan haar conditie 

UPDATE september 2019

Volg Imagine Runners - Lisette NijkampAfgelopen maand heb ik 2 à 3 keer per week gewandeld met het wandelschema van Imagine Run. Dat werkt heel motiverend en voor mij is het in ieder geval een stok achter de deur om het wandelen ook echt in te plannen. 
Ik heb dus zeker stappen gezet richting mijn doel. En mijn doel is ontspanning vinden tijdens het wandelen, conditie opbouwen. Ik heb gekozen om eerst het wandelschema voor de 15 km te doen. Daar ga ik de komende maand dus ook mee verder.


Daarom doet Lisette mee aan Imagine Run

'Ik wil mijzelf nóg fitter voelen'

Imagine Run - Lisette Nijkamp'Na de geboorte van mijn twee zonen is het sporten in het slob geraakt. Ik had altijd wel een excuus om niet te sporten. Moe of er waren andere dingen die in mijn ogen belangrijker waren. Toen mijn jongste een half jaar was, was ik zo intens moe! Ik ben een aantal maanden thuis geweest vanwege burnout-verschijnselen.'
'Ook al was mij duidelijk na deze burnout dat je jezelf altijd op nummer 1 moet zetten om er voor een ander te kunnen zijn, toch deed ik dat op sportgebied niet. In 2015 ben ik gestart met yoga. Fijn om een keer in de week zo’n ontspanningsmoment voor jezelf te hebben. Met alleen yoga verbeter je niet je conditie. In januari ben ik gestart met Fit20. In 20 minunten train je op speciale fitnessapparaten met een personal trainer. Dit bevalt erg goed, maar daarnaast zou ik graag mijn conditie willen verbeteren om nog beter in mijn vel te zitten (emotioneel en fysiek) en mijzelf fitter te voelen.'
'En dit laatste lukt mij niet om daar een ritme in te krijgen, naast mijn werk en de kinderen. Ik dacht “doe eens gek en geef je op om te volgen”. Hoe ontwikkelt mijn conditie zich als ik trainingsadviezen krijg en echt in actie kom? Ga ik mij weer energiek voelen en een positieve mindset krijgen? Ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit!'


Zo doen de andere Imagine Runners het

Benieuwd hoe de andere Imagine Runners het doen? Hoe gaat het met de conditie van Truus, Raymond, Natasja en Gerard? Volg ook hun blogs!


Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.