Volg Natasja van der Linde

Elke maand blogt zij over haar Imagine Run
Natasja van der Linde doet mee aan de Imagine Run van de ledenvereniging, net als 5 andere deelnemers. Heel eenvoudig met de gratis app Imagine Run. Van de ledenvereniging kreeg zij 2 sporttenues (t.w.v. € 150,-) zodat ze optimaal aan haar conditie kan werken. Elke maand blogt zij over haar vorderingen op deze pagina. Volg haar op de voet!

Zo werkt Natasja aan haar conditie

UPDATE september 2019

Volg Imagine Runners - Natasja van der LindeHelaas heb ik meteen al mijn doel moeten bijstellen, nog voor de aftrap. Afgelopen zomer ben ik behoorlijk ziek geweest en is er astma bij mij vastgesteld. Mijn conditie is hierdoor helemaal verdwenen. Deze kan ik pas weer opbouwen als ik goed ben ingesteld op de medicatie.
Sinds de tweede week van september ben ik daarom eerst maar begonnen met rustig wandelen. Dit viel niet mee, na een halve kilometer was ik al helemaal uitgeteld. Dit kwam ook mede doordat ik net weer begonnen was met werken, waar ik op de fiets naar toe ga.
Nu, inmiddels een paar weken verder, gaat het al beter en heb ik net 3 kilometer gelopen, waar ik dan ook best trots op ben.
In de afgelopen weken ben ik best gefrustreerd geweest dat ik niet kan doen wat mijn plan was. Maar soms moet je je doelen bijstellen en hoop dat ik over een paar weken 5 kilometer achtereen kan lopen.

Daarom doet Natasja mee aan Imagine Run

'Ik wil actief wandelen ondanks mijn reuma'

Imagine Run - Natasja van der Linden'Ik heb een reumatische aandoening waardoor sporten lastig is zoals dansen, hardlopen, touwtjespringen en zwemmen. Na een tijdje niet te hebben gesport wil ik nu starten met actief wandelen. Buitensport heeft mijn voorkeur omdat je je eigen tijd kunt indelen en meer geniet van de natuur. Ik wil graag 2 tot 3 keer per week lopen.'

Zo doen de andere Imagine Runners het

Benieuwd hoe de andere Imagine Runners het doen? Hoe gaat het met de conditie van Truus, Raymond, Lisette en Gerard? Volg ook hun blogs!