Volg Truus van der Linden

Elke maand blogt zij over haar Imagine Run
Truus van der Linden doet mee aan de Imagine Run van de ledenvereniging, net als 5 andere deelnemers. Heel eenvoudig met de gratis app Imagine Run. Van de ledenvereniging kreeg zij 2 sporttenues (t.w.v. € 150,-) zodat ze optimaal aan haar conditie kan werken. Elke maand blogt zij over haar vorderingen op deze pagina. Volg haar op de voet!

Zo werkt Truus aan haar conditie

UPDATE September 2019

Volg ImagineRunners - Route Truus van der LindenNa de bijeenkomst op 20 augustus voel ik me meer gestimuleerd om te gaan wandelen. Voor mijzelf moet ik dit doen om fit te blijven zodat ik voor mijn man kan zorgen. Hij heeft dementie. Ook is het goed om mijn diabetes beter onder controle te krijgen.

Ik was in mei al begonnen om te oefenen met de app. Per keer liep ik 2 à  3 kilometer. Het viel in het begin niet mee. Ik ben toch blijven volhouden. Ik probeer 2 tot 3 keer per week te wandelen met poles.

Het gaat steeds beter. Nu wandel ik per keer 5 à 7 km. Een paar weken kon ik niet lopen omdat ik ziek werd (mijn tank was leeg). Nu ben ik weer gestart, 2 keer per week, gaat me weer redelijk af.

ImagineRun geeft mij de stimulans om door te gaan. Ik ben ongeveer 4 kilo afgevallen, mijn bloedsuikerspiegel is sterk gedaald. Ik pak de draad weer op. Zonder ImagineRun zou me dit niet lukken.

Daarom doet Truus mee aan Imagine Run

'Ik wil mijn hoofd leeg wandelen'

Imagine Run - Truus van der Linden'Ik ben mantelzorger voor mijn man, hij heeft dementie. Dat is zwaar. Daarnaast heb ik diabetes 2 en last van incontinentie. Ik krijg veel hulp van kinderen, huisarts en de casemanager van Icare. Ik wil meer dingen gaan doen voor mezelf. Wandelen, de buitenlucht in, hoofd leeg maken. Een steuntje daarbij is erg welkom.'

Zo werken de andere Imagine Runners aan hun conditie

Benieuwd naar de vorderingen van de andere Imagine Runners? Hoe het gaat met de conditie van Raymond, Natasja, Lisette en Gerard? Volg ook hun blogs!