Kom naar de slaapadviesdagen

De slaapexperts geven persoonlijk advies over hoe jij beter kunt slapen
Bezoek dit najaar de slaapadviesdagen die we samen met Medipoint organiseren. Op de slaapadviesdagen is van alles te beleven. Benieuwd hoe jij beter kunt slapen? Vraag een expert om advies, krijg tips over een goede slaaphouding en probeer slaapproducten zelf uit. Ben je toe aan een nieuw matras, bedbodem of kussen? Kom erachter wat goed bij jou past. Als lid krijg je flinke korting op veel producten!

Data en locaties slaapadviesdagen

Je bent van harte welkom en kunt binnenlopen op de dag die jou het beste past. Wil je er zeker van zijn dat de experts tijd voor jou hebben, meld je dan aan.

  • 24 november Medipointwinkel Coevorden (geen plaats meer)
  • 26 november Medipointwinkel Zwolle (geen plaats meer)
  • 30 november Medipointwinkel Zwolle (geen plaats meer)
  • 1 december Medipointwinkel Drachten
  • 2 december Medipointwinkel Coevorden

Zo meld je je aan voor de slaapadviesdagen

Maak een afspraak voor slaapadvies Wil je er zeker van zijn dat de experts tijd voor jou hebben, maak dan een afspraak met onze experts. Een afspraak duurt ongeveer een half uur. 

  1. Klik hieronder op de knop Aanmelden Slaapadviesdagen
  2. Vul het formulier in, kies je datum en tijdstip
  3. Klik op de knop Versturen

Aanmelden Slaapadviesdagen


Winactie Doornroosje

Wijs vóór 1 januari 2022 iemand die nog geen lid is op de voordelen van een lidmaatschap en maak kans op leuke prijzen zoals een overnachting in het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel met je huishouden inclusief 4 kaartjes voor de Efteling. Laat je gegevens achter en wie weet ben jij wel de winnaar.