Kom naar de slaapadviesdagen

De slaapexperts geven persoonlijk advies over hoe jij beter kunt slapen
Bezoek dit najaar de slaapadviesdagen die we samen met Medipoint organiseren. Op de slaapadviesdagen is van alles te beleven. Benieuwd hoe jij beter kunt slapen? Vraag een expert om advies, krijg tips over een goede slaaphouding en probeer slaapproducten zelf uit. Ben je toe aan een nieuw matras, bedbodem of kussen? Kom erachter wat goed bij jou past. Als lid krijg je flinke korting op veel producten!

Data en locaties slaapadviesdagen

Je bent van harte welkom en kunt binnenlopen op de dag die jou het beste past. Wil je er zeker van zijn dat de experts tijd voor jou hebben, meld je dan aan.

• 1 t/m 6 november Alkmaar Slimste Huis
  • 9 november Medipointwinkel Purmerend
  • 11 november Medipointwinkel Zaandam
  • 24 november Medipointwinkel Coevorden
  • 26 november Medipointwinkel Zwolle
  • 1 december Medipointwinkel Drachten

Ledenvoordeel

Tot en met 31 december 2021 kun je gebruik maken van onderstaande producten met korting.

• 50% korting op een ViscoClimate Ultra matras. Je betaalt geen € 798,- maar 399,-
  • Gratis bedbodemcheck door slaapexpert t.w.v. € 59,99
  • Gratis levering én retour van het oude matras t.w.v. € 29,99
  • Tot 25% korting op andere matrassen en 20% op bedden, bedbodems en kussens.  (Incl. bezorging. De genoemde actieprijs is gebaseerd op een matras van 90 x 200 cm. Op andere formaten ook 50% korting).

Alle informatie over de producten van Medipoint vind je op medipoint.nl/slapen.

Voordeel voor iedereen

Iedereen kan nu meteen profiteren van het actieaanbod. Ken je een familielid, vriend of kennis die gebruik zou willen maken van deze aanbieding? Maar nog geen lid is van Espria ledenvereniging? Maak hem of haar dan gratis lid!

Medipoint betaalt de contributie van 2022 voor het nieuwe lid, als deze gebruikmaakt van de slaapactie.

logo medipoint

Zo meld je je aan voor de Slaapadviesdagen

Maak een afspraak voor slaapadvies Wil je er zeker van zijn dat de experts tijd voor jou hebben, maak dan een afspraak met onze experts. Een afspraak duurt ongeveer een half uur.

1. Klik hieronder op de knop Aanmelden Slaapadviesdagen
  2. Vul het formulier in, kies je datum en tijdstip