Slaaprobot Somnox

Probeer hem nu
Krijg controle over je slaap. Tientallen jaren van onderzoek tonen aan dat een rustige ademhaling de gedachten die ons zo vaak wakker houden tot rust kan brengen. De Somnox Slaaprobot is een natuurlijke oplossing zonder bijwerkingen. Speciaal ontworpen om je te helpen ontspannen in slaap te vallen en weer uitgerust wakker te worden, zodat je elke dag op je best kunt zijn!

Val makkelijker in slaap

De Somnox Slaaprobot is een zachte knuffelbare robot die adembewegingen nadoet. Als je de robot tegen je aanhoudt wanneer je gaat slapen, ga je onbewust meeademen en val je makkelijker in slaap. De robot kan ook rustgevende geluiden afspelen.

Ledenvoordeel

• Via Medipoint huur je de slaaprobot voor € 25,- per week. Als lid krijg je daarop 10% korting.
  • Als lid krijg betaal je nu tijdelijk € 349,- voor een Somnox slaaprobot i.p.v. € 399,- wanneer je deze in een van de Medipointwinkels koopt.
  • Of je nou huurt of koopt, leden krijgen de verplichte sloop die om de slaaprobot zit ter waarde van € 49,99 gratis.

Kijk voor meer informatie op de website van Medipoint