Somnoblue bril

De bril die blauw licht blokkeert
Kamerlicht en elektronicaverlichting bevatten blauw licht. Daar is je biologische klok gevoelig voor. 's Avonds voor het slapen, verstoort blauw licht de aanmaak van het 'nachthormoon' melatonine. Ook houdt het je brein actief en alert. De Somnoblue bril kan je helpen bij het (in)slapen.

Deze bril kan helpen om beter te slapenSomnoblue slaapbril

Door de bril ongeveer een uur voor het slapen te dragen, wordt de natuurlijke aanmaak van melatonine gestimuleerd. Een stofje dat je nodig hebt om slaperig te worden.

Een bril voor iedereen

Er zijn verschillende soorten brillen. Zoals een bril die je over je gewone bril heen kunt dragen of een bril speciaal voor kinderen.

Ledenvoordeel

Als lid van Espria Ledenvereniging krijg je via www.somnoblue.nl 15 % korting in de webshop met de kortingscode: ESPRIA_LEDEN. De code is geldig tot 1 december 2021.

Word lid

Nog geen lid? Word dan lid. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid. Iedereen die op je huisadres woont, mag gebruikmaken van hetzelfde lidmaatschap!