Hartelijk dank voor je recept

Samen maken we smakelijke gerechten
Wat mooi dat je je recept met ons wilt delen! Hartelijk dank daarvoor. We gaan je bijdrage meteen bekijken.

Recept delen

Wie weet delen we je recept met de leden van de ledenvereniging. Bijvoorbeeld in een volgende nieuwsbrief, op de website, op onze eigen social-mediakanalen of in het ledenmagazine. Voordat we je recept gebruiken, nemen we eerst contact met je op.

Zo gaat het verder

Binnen enkele momenten ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wij hebben de e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Kun je de e-mail niet vinden? Kijk in je spambox of de e-mail daar misschien is terechtgekomen. Nog niet gevonden? Stuur een e-mail naar service@ledenvereniging.nl of bel 088 - 383 20 00.

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.