Hoe installeer je de app 'Ommetje'?

Handige gebruiksaanwijzing
Wandelen is gezond én verkleint de kans op hersenaandoeningen. De app ‘Ommetje’ motiveert je om dagelijks te wandelen. Je leest hieronder hoe je de app installeert en gebruikt. Wandel je mee?

Zo installeer je Ommetje

Voor het wandelen

1. Pak je mobiele telefoon en download de app ‘Ommetje’ via de App Store (iPhone) of Google Play (Android).
  2. Klik op ‘Account aanmaken’.
  3. Vul de gegevens in waar de app om vraagt.
  4. Doe je mee aan de uitdaging van de ledenvereniging? Klik dan op ‘Ja’ bij ‘Wil je meedoen in een Team?’ en vul de code in die in onze nieuwsbrief van 11 februari staat.
  5. Vul de rest van de gegevens in.
  6. Je bent nu klaar om te wandelen!

Tijdens het wandelen

1. Open de app en druk op ‘Start ommetje’.
  2. Vergrendel je scherm en geniet van de wandeling.

Stamtafel

Wandel je mee met de uitdaging van de ledenvereniging? Dan kun je op Stamtafel per provincie met elkaar praten over de uitdaging en opdrachten uitvoeren. Je maakt kans op mooie prijzen en kunt op ieder moment instappen. Via onderstaande links kom je op de Stamtafel van jouw provincie.
Team Drenthe
Team Overijssel
Team Groningen
Team Noord-Holland
Team Gelderland
Team Flevoland
Team Utrecht

Extra informatie

• Een ommetje wordt pas geregistreerd nadat de gebruiker minimaal tien minuten heeft gewandeld.
  • Een ommetje wordt geregistreerd door de tijd- en locatieregistratie van de mobiele telefoon.
  • Via ‘Bekijk ranglijst’ kun je zien hoe goed je het doet ten opzichte van andere wandelaars.
  • Onder ‘Medailles’ en ‘Stats’ kun je jouw persoonlijke statistieken zien.
  • Bij ‘XP Uitleg’ staat hoe de puntentelling is opgebouwd.
  • Heb je al Ommetje en wil je meedoen aan de uitdaging van de ledenvereniging? Dan moet je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres. Dit komt doordat deze uitdaging is aangemaakt vanuit een bedrijf.

Succes!

Toch nog vragen?

Het kan voorkomen dat je toch nog vragen hebt over het gebruik van de app ‘Ommetje’. Onze ledenadviseurs zitten voor je klaar om je te helpen!

Bel 088 - 382 20 00
E-mail service@ledenvereniging.nl