Je gaat Happy Kids Massage leren

Kindermassage met een verhaal
Goed idee om Happy Kids Massage te gaan leren! Goed voor je kind. Maar verhalende massage is vooral leuk. Happy Kids Massage is uniek in Nederland. Als lid krijg je aantrekkelijke ledenkorting. Zo regel je het verder:
  1. Ga naar de webshop van Happy Kids Massage
  2. Voor het Happy Kids Massage Book 0 t/m 6 jaar:
    vul in je winkelmandje de promotiecode LedenKind in, je korting wordt meteen verrekend.
    Voor het Happy Kids Massage Book 4 t/m 12 jaar:
    vul in je winkelmandje de promotiecode LedenHerfstWinter in, je korting wordt meteen verrekend.
  3. Rond je bestelling af.

Binnen enkele momenten ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarin kun je nog eens nalezen hoe je het verder regelt.

Wij hebben de e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Kunt u de e-mail niet vinden? Kijk in uw spambox of de e-mail daar misschien is terechtgekomen.
Nog niet gevonden? Stuur een e-mail naar service@ledenvereniging.nl of bel 088 - 383 20 00