Je maakt kans op de chocoladefontein

Klik & Win
Leuk dat je meedoet aan Klik & Win! Je maakt nu kans op de chocoladefontein Als je hebt gewonnen, sturen we je een e-mailtje. Dan regelen we dat de prijs bij jou komt.

Prijs 1 - Princess chocoladefontein

Win jij de chocoladefontein, ter waarde van € 25,69?chocoladefontein

Dol op chocolade? Met deze chocoladefontein kan je alles onderdompelen onder een laagje chocolade! Voor jezelf, of om je kinderen mee te verrassen. Doe mee en maak kans op deze eenvoudig te bedienen chocoladefontein.

Zo gaat het verder

• Binnen enkele momenten ontvang je een bevestigingsmail. Daarin lees je ook hoe het verder gaat.
    Wij hebben de e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Kun je de e-mail niet vinden? Kijk in je spambox of de e-mail daar misschien is terechtgekomen. Nog niet gevonden? Stuur een e-mail naar puzzel@ledenvereniging.nl of bel 088 - 383 20 00
  • Heb je gewonnen? Dan ontvang je van ons een e-mailtje. We regelen dan dat de prijs bij jou komt.

En nu... duimen maar!