Je maakt kans op de reisgids: Eropuit in Nederland

Klik & win
Leuk dat je meedoet aan Klik & Win! Je maakt nu kans op de Nederlandse reisgids: Eropuit. Als je hebt gewonnen, sturen we je een e-mailtje. Dan regelen we dat de prijs bij jou komt.

Prijs 2 - Nederland reisgids: Eropuit in elk seizoen

Win jij het boek Eropuit in elk seizoen winnen, ter waarde van € 20,-?

Een luxe reisgids over historische stadjes in Nederland en hun omgeving, voor een leuke dag of weekend weg. Compleet met achtergrondinformatie, foto’s, slaapplekken, fiets- en wandelroutes én gratis mobiele app.

Zo gaat het verder

• Binnen enkele momenten ontvang je een bevestigingsmail. Daarin lees je ook hoe het verder gaat.
    Wij hebben de e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Kun je de e-mail niet vinden? Kijk in je spambox of de e-mail daar misschien is terechtgekomen. Nog niet gevonden? Stuur een e-mail naar puzzel@ledenvereniging.nl of bel 088 - 383 20 00
  • Heb je gewonnen? Dan ontvang je van ons een e-mailtje. We regelen dan dat de prijs bij jou komt.

En nu... duimen maar!