Je maakt kans op het boek leven zonder afval

Klik & win
Leuk dat je meedoet aan Klik & Win! Je maakt nu kans op het boek Leven zonder afval. Als je hebt gewonnen, sturen we je een e-mailtje. Dan regelen we dat de prijs bij jou komt.

Prijs 2 - Boek Leven zonder afval

Win jij het boek Leven zonder afval, ter waarde van € 14,99?

Tegenwoordig staat het klimaat, de CO2-uitstoot en duurzaamheid volop in de publieke belangstelling. Maar wat kun je zelf doen? In ‘Leven zonder afval’ legt de Nederlandse Emily Townley het in tien stappen uit.

Zo gaat het verder

• Binnen enkele momenten ontvang je een bevestigingsmail. Daarin lees je ook hoe het verder gaat.
    Wij hebben de e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Kun je de e-mail niet vinden? Kijk in je spambox of de e-mail daar misschien is terechtgekomen. Nog niet gevonden? Stuur een e-mail naar puzzel@ledenvereniging.nl of bel 088 - 383 20 00
  • Heb je gewonnen? Dan ontvang je van ons een e-mailtje. We regelen dan dat de prijs bij jou komt.

En nu... duimen maar!