Klassieke concerten

Exclusief voor leden: € 55,- korting + gratis cd
Concert in Het Concertgebouw in Amsterdam

Reserveer uw tickets telefonisch. Hou uw lidmaatschapsnummer bij de hand.

Beleef de Messiah van Händel, de Matthäus Passion van Bach of een van de andere schitterende concerten. Kom naar Het Concertgebouw in Amsterdam of naar een historische kerk bij u in de buurt. Exclusief voor leden: € 55,- korting op de ticketprijs en een gratis cd.

Concertreeks 2017-2018

Johannes Passion - Bach

Mei, juni 2018

OperazangeresDe Johannes Passion is aangrijpend door de felle, dynamische en dramatische koorpassages en aria's. Geniet van de veelzijdige klank van The Bach Orchestra of the Netherlands en van The Bach Choir of the Netherlands, een koor van internationale allure. Solisten: tenor Robert Luts, bas Thilo Dahlmann, sopraan Olga Zinovieva, countertenor Sytse Buwalda, tenor Martinus Leusink en bas Jasper Schweppe.

• Slechts € 25,- (normaal € 80,-), Leiden, Utrecht, Elburg
  • Slechts € 30,- (normaal € 85,-), Het Concertgebouw Amsterdam

Kies uw concert uit in het overzicht van Johannes Passion - Bach

Opera Classics

Mei, juni 2018

Operazanger en -zangeres in het ConcertgebouwEr zijn zoveel prachtige opera’s geschreven dat het soms lastig kiezen is. Maar bij de Opera Classics komen alle hoogtepunten in voorbij! Een groot orkest, twee top solisten, het krachtige Opera Mannen Koor onder leiding van de gepassioneerde dirigent Pieter Jan Leusink.

Uw voordeel als lid

• Slechts € 25,- (normaal € 80,-), Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Groningen, Utrecht
  • Slechts € 30,- (normaal € 85,-), Het Concertgebouw Amsterdam

Kies uw concert uit in het overzicht van Opera Classics

Festival Klassieke Muziek Elburg 2018

Juni 2018

Operazangeres in ElburgVestingstad Elburg is de sfeervolle locatie om eeuwenoude composities van de grote meesters uit te voeren. Het stadje ademt de sfeer van de Middeleeuwen. Geniet in de historische Grote Kerk van de Joannes Passion, Stabat Mater en een keur van Bach-composities.

• Slechts € 25,- (normaal € 50,-), Grote Kerk Elburg

Kies uw concert uit in het overzicht van het Festival Klassieke Muziek Elburg

Zo reserveert u uw tickets:

1. Kies het concert uit, inclusief plaats en datum, dat u wilt bezoeken.
  2. Hou uw lidmaatschapsnummer bij de hand.
  3. Bel de ledenvereniging 088 – 383 20 00.
  4. Reserveer de tickets voor het concert van uw keuze. Geef uw lidnummer door voor de korting.
  5. De factuur en tickets ontvangt u binnen 3 werkdagen per e-mail.

TIP Last minute tickets bestellen? Bel de ticketlijn van Stichting Klassieke Concerten, 0900 – 81 91 (tijdens kantooruren). Uw tickets liggen dan klaar bij de entree van de concertlocatie. U ontvangt de factuur per post.

Uw voordeel als lid

• € 55,- korting op de ticketprijs.
  • Gratis cd (1 per huishouden).

Plus in Het Concertgebouw in Amsterdam:

• Gratis drankje vooraf en in de pauze.
  • Gratis garderobe.
  • 25% korting in Q-Park Museumplein. Kortingsbon afhalen bij de entree van Het Concertgebouw.

• U bent lid van de ledenvereniging. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!
  • U betaalt per bestelling € 6,- servicekosten (niet per ticket).

Meer over