Kleurplaat

Fantastische prijzen! Doe mee aan de kleurwedstrijd!
Doe je mee met onze leuke kleurwedstrijd? Dan kun je fantastische prijzen winnen. Speelgoed dat is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Je kunt meedoen in de categorie voor kinderen van 0-4 jaar of de categorie van 5-12 jaar. Hieronder kun je de kleurplaten downloaden.

Zo doe je mee

Categorie 0-4 jaar

Ben je 4 jaar of jonger? Download dan deze kleurplaat:

Categorie 5-12 jaar

Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Download dan deze kleurplaat:

Kleur hem in en stuur hem op!

PoopsiePrint de kleurplaat en kleur hem in. Gebruik je fantasie en maak er wat moois van!

Schrijf op de voorkant van je kleurplaat je naam, leeftijd en e-mailadres. Dan weten we dat de kleurplaat van jou is. Handig als je een prijs hebt gewonnen!

Je kunt hem daarna opsturen. Dat kan op 2 manieren: op de post doen of uploaden.

Op de post doen

MindRobotJe doet je kleurplaat in een envelop. Doe er wel voldoende postzegels op! En stuur hem vóór 22 februari 2019 op naar:

Icare Ledenverenging
o.v.v. ‘kleurplaat’
9410 AA Beilen

Uploaden

Je maakt een foto of scan van je kleurplaat. En die upload je vóór 22 februari 2019:

Formulier
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: jpg png gif bmp tif pdf.

FingerlingsHugsWat kun je winnen?

In de categorie 0-4 jaar kun je de lieve knuffel Fingerlings® HUGS winnen.

BoomtrixIn de categorie 5-12 jaar maak je kans op de MIND Designer Robot, Poopsie Slime Surprise Poop Pack of BoomTrix: een leuk spel over zwaartekracht.

Wie wint een mooie prijs?

Onze jury kiest uit iedere leeftijdsgroep winnaars. De winnaars krijgen uiterlijk 1 maart bericht en een vermelding op onze website en Facebook.