Zien we u op de ledendag?

Gezellige middag in het teken van lekker vitaal blijven
Meisje met appel
Een gezellige middag boordevol leuke activiteiten en interessante workshops. De ledendag staat helemaal in het teken van lekker vitaal blijven.
U bent van harte welkom. Gratis entree voor leden. Zien we u ook?

Nagenieten met de foto's

Op de ledendag geweest in Alkmaar, Ede of Assen? Geniet na met de foto's.

Datum en locatie

Woensdag 17 oktober Dronten

Meerpaal
De rede 80
Dronten
Routebeschrijving

Parkeren: naast De Meerpaal ligt parkeerplaats Steenbergen (Barkasstraat). U kunt daar gratis parkeren.
Openbaar vervoer: vanaf station Dronten kunt u met meerdere buslijnen De Meerpaal bereiken. In de Barkasstraat vindt u de dichtstbijzijnde bushalte te vinden (bushalte: Meerpaal). Hier stopt buslijn 147 (richting Harderwijk). Neemt u buslijn 163 (richting Lelystad)? Dan stapt u uit bij bushalte Centrum (Dronten). Vanaf hier is het ca. 4 minuten lopen. Voor meer informatie over reistijden, verbindingen en prijzen kunt u terecht op www.9292.nl of bellen naar 0900-9292 (kosten: € 0,90 per minuut).

Wat is er te beleven op de ledendag?

Benieuwd wat u allemaal kunt beleven op de ledendag? Bekijk het programma.