Uw ledenvoordeel bij Menzis

• 4% korting op uw basisverzekering
  • 5% korting op uw aanvullende verzekering

Zorgverzekeringen van Menzis

Bij Menzis kunt u kiezen uit 3 typen basisverzekeringen en 6 aanvullende verzekeringen. Daarnaast heeft Menzis de SamenGezond-app, speciaal voor zijn klanten. Via deze app krijg je een dagelijkse fitscore, handige tips en een online coach om je gezondheid te verbeteren en je doelen te halen.

LET OP Op de basisverzekering Menzis Basis Voordelig en de aanvullende verzekeringen Aanvullend en Extra Aanvullend krijgt u geen collectiviteitskorting.

Body

Zo regelt u uw korting bij Menzis

Als lid ontvangt u collectiviteitskorting als u een collectieve verzekering afsluit bij Menzis. Log in en ontvang de collectiviteitscode. Die gebruikt u als u de zorgverzekering afsluit.

Inloggen voor uw colleciviteitscode

Eerst nog even verder kijken?

Twijfelt u nog? Wilt u de zorgpremies met collectiviteitskorting voor 2019 nog even bekijken? Vergelijk de zorgpremies voor 2019.

Ledenvereniging is uw gids

Slechts €20,50per jaar
  • Gratis hulp en advies van onze ledenconsulenten
  • Gratis loophulpmiddelen lenen, zoals krukken
  • Gratis behartiging van uw belangen
  • Collectieve korting bij diverse zorgverzekeraars
  • Korting op personenalarmering, cursussen, in de thuiszorgwinkel en nog veel meer
Lid worden

De ledenvereniging is er als u wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Ziek thuis ligt. Of net een kindje hebt gekregen. De ledenvereniging is uw gids en helpt u verder. Zodat u door kunt met uw leven. Zelfstandig, veilig en plezierig.

Collectiviteitskorting op zorgverzekering

De ledenvereniging maakte voor 2019 kortingsafspraken met 4 grote Nederlandse zorgverzekeraars. Daarnaast krijgen leden vele andere voordelen bij deze zorgverzekeraars! Als lid kunt u hiervan profiteren.

Slechts € 20,50 per kalenderjaar

Lid zijn van de ledenvereniging kost u slechts € 20,50 per kalenderjaar. Iedereen die op uw huisadres woont, mag gebruik maken van hetzelfde lidmaatschap. Sluit u nu aan bij de 330.000 huishoudens die al lid zijn. En profiteer van onze gratis producten en diensten, kortingen en extra service.