Ledenvereniging voor een actief en goed leven

Word nu lid!

Top 5 ledenvoordeel

Slechts € 20,50per jaar
  • 24/7 ledenadviseurs (gratis)
  • Loophulpmiddelen en scootmobiels met korting
  • Huishoudelijke hulp met korting
  • Collectieve korting bij 4 grote zorgverzekeraars
  • Korting op persoonsalarmering, diensten aan huis, in de thuiszorgwinkel en nog veel meer...

Bellen kan ook: 088 - 383 20 00

De ledenvereniging helpt u om het beste uit het leven te halen. Of u nu meer comfort wilt of wel wat hulp kunt gebruiken. Maar ook als het even minder met u gaat. Bij de ledenvereniging zijn we er voor elkaar. Al 320.000 huishoudens doen mee.

Ledenadviseurs staan voor u klaar

Onze ervaren ledenadviseurs staan 24/7 voor u klaar. Voor antwoord op uw vragen, een goed advies of een steuntje in de rug. Zodat u verder komt.

Ledenvoordeel

En als u iets nodig heeft om verder te komen, zit u goed bij de ledenvereniging. Als lid krijgt u aantrekkelijke korting op tientallen producten en diensten. Bekijk de top 5!

Uitgebreide dienstverlening voor slechts €20,50 per jaar

Voor € 20,50 per kalenderjaar bent u al lid.
Iedereen die op uw huisadres woont, mag gebruikmaken van hetzelfde lidmaatschap.