Product van de maand september in het Slimste Huis - Postvanger

Niet meer bukken om post en folders op te rapen
Met de postvanger hoef je niet meer te bukken om post en folders op te rapen, als je een brievenbus in je voordeur hebt. De post valt door de postvanger niet meer op de grond. Als je huisdieren hebt, is een postvanger ook handig. Je post ligt niet meer op de grond.

Je bevestigt de postvanger eenvoudig aan de deur. De vanger is voorzien van een tochtborstel.

Ga je op vakantie?

Dan zet je de postvanger op de vakantiestand. Hiermee maak je de postvanger boller en kan er meer post opgevangen worden.

Benieuwd naar de postvanger in het echt? Je bent welkom in het Slimste Huis

10% Korting voor leden op een postvanger bij Medipoint

De postvanger is onder andere te verkrijgen bij Medipoint. Als lid van Espria Ledenvereniging ontvang je 10% korting.

Zo bestel je met korting bij Medipoint

Ben je al lid van Espria Ledenvereniging?

• Login bij Medipoint (of maak een account aan)
  • Koppel Espria Ledenvereniging in je account.
  • Je korting wordt bij je bestelling verrekend.

Ben je nog geen lid van Espria Ledenvereniging?

Voor Voor € 22,50 per jaar ben je al lid! Iedereen die op je huisadres woont, mag gebruikmaken van hetzelfde lidmaatschap.

Postvanger in het Slimste Huis

Chat met onze