Ga op avontuur in WILDLANDS

Exclusief voor leden: nu slechts € 24,- per persoon inclusief patat met saus (normaal € 33,-)
IJsbeer onder water

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Reis als echte avonturier door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Ledenactie: nu slechts € 24,- per persoon voor entree inclusief patat met saus (normaal € 33,-)!

Zin in avontuur?

Kijk meteen op de website van WILDLANDS. Ook voor uw route, parkeren, OV en openingstijden.

Uw voordeel als lid

• U betaalt nu slechts € 24,- per persoon voor entree inclusief patat met saus (normaal € 33,-).
  • Kinderen tot en met 2 jaar gratis.
  • Uw lidnummer is uw kortingscode. U vindt uw lidnummer in uw account.

• U bent lid van de ledenvereniging. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!
  • Ledenkorting alleen nadat u bent ingelogd op de website van de ledenvereniging.
  • Maximaal 5 tickets inclusief patat met met saus per lid.
  • Ledenkorting geldig van 20 juni 2017 tot en met 31 augustus 2017.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, (groeps)kortingen, Air Miles of tickets die u ergens anders heeft gekocht.